Petrie had een hele specifieke wens; ik wil een hele grote bloem! Ze was bekend met pinterest en had al veel bloemen bekeken, maar de bloemen die ze had gevonden waren allemaal van papier en dat zou ook niet lang goed blijven tijdens een bruiloft.

Tijdens de sounds of love beurs was hun oog gevallen op de grote rode ringbloem roos. Maar eigenlijk was deze bloem ook nog net iets te klein ;-) Ik heb de roos groter uitgevoerd en met prachtig uitgewerkt blad aangevuld. De XL roos heeft nu een doorsnede gekregen van bijna 30cm !

Ik heb voor deze uitvoering een roos gekocht om nog eens extra goed naar het blad en de onderkant te kunnen kijken. Hierdoor heb ik de onderkant van de roos met natuurlijke nerven en bladvormen kunnen afwerken. De XL roos is zelf in vorm te brengen door het blad van de bloem wat uit elkaar te vouwen of juist in elkaar te laten.

Petrie en Bas hadden lieve hartjes laten maken van hout met een mooie inscriptie van hun initialen. Deze heb ik verwerkt in een corsage en deze hangt als extra detail aan de bruidsroos.

Lees hun verhaal over hun mooiste dag mee op de pagina die speciaal gemaakt is voor alle trouwfoto’s van mijn klanten: Trouwfoto’s 

Zou jij ook graag willen trouwen met zo’n prachtige grote roze roos?
Neem dan gerust contact met me op via het contactformulier

Bewaren

Bewaren

Pin It