Deze XL bruidsbloem gaat jouw bruiloft een heel mooi effect geven!
Meerdere bloemen bij elkaar vormen prachtige achtergrond voor een fotoshoot,
voor jullie zelf en voor jullie gasten.

Natuurlijk maak ik alles in het vilt, maar ik heb al een paar maanden de behoefte om eens hele grote bloemen te maken. Echt van die hele grote XL bloemen! Maar dat gaat natuurlijk behoorlijk in de papieren lopen qua werkuren en geld voor de aanschaf van het wolvilt. Dus daar moest ik eens iets op bedenken.

Natuurlijk heb ik al eens vaker bloemen van papier gezien. Die zijn zooooo prachtig dat ik me daar ook wel in zou willen verdiepen. Toch blijf ik bij mijn wolvilt hoor, als het gaat over bloemen voor bruidsboeketten en accessoires. Immers papier kan niet tegen water en wordt op den duur vies en kan gemakkelijk scheuren, dat heb je met vilt allemaal niet. Vilten bloemen zijn blijvend bijzonder en een boeket van papieren bloemen een stuk minder.

Maar voor die XL bloemen maak ik graag een uitzondering.

Dus op een regenachtige zondagmiddag ben ik aan de slag gegaan met schaar, papier en lijmtang. In anderhalf uur had ik deze prachtige bruidsbloem geknipt en in elkaar gezet. Met meerdere exemplaren naast elkaar op een grote foamplaat kun je je gewenste achtergrond creëren voor jouw originele fotoshoot. Het patroon van deze bloem kun je aanschaffen in de webshop.

Er zijn meerdere vormen mogelijk van het blad en je kunt de bloemen ook in afmeting laten verschillen door de bloembladen Large weg te laten en alleen M, S en XS te gebruiken.

En zoek je nog andere patronen om te maken, kijk dan ook even in de shop voor de leukste patronen. Of lees deze blog over de wolvilten witte bruidsbloem

Heel veel plezier met het maken!
Liefs Daphne

 

Pin It