Het is gezellig, creatief en vooral erg leuk om te doen. En je hebt een prachtige blijvend bijzondere bloem – hand gemaakt door jou – aan het einde van de workshop “Moederdagcorsage maken”.

Het idee: maak in één avond een kleurrijke, zachte en prachtige bloem op een speld die je zowel in je haar als op je kleding kunt dragen. Je krijgt wat uitleg over vilt en de handigste knipwijzen en het gebruik van de lijmtang, daarna kun jij aan de slag. De workshop is inclusief koffie/thee en uiteraard iets lekkers. Je ontvangt tijdens de workshop het prachtige wolvilt in de kleur(en) die je van te voren aangegeven hebt te willen gebruiken, het patroon van de bloem die je gekozen hebt en de werkbeschrijving.

Enthousiast? Deze workshop vindt plaats op woensdagavond 10 mei van 19:30 tot 21:30.
Duur: ongeveer 2 uur.

Let op: na betaling van de workshop via deze link, krijg je van mij een formulier om in te vullen. Hierop kun je aangeven welke bloem jij graag wilt maken tijdens deze workshop en je kunt erop aangeven in welke kleur je jouw bloem wilt maken. Omdat ik de pakketjes speciaal aan de hand van jouw keuze samenstel, krijg je geen geld retour mocht je onverwachts toch niet kunnen, maar je kunt uiteraard wel iemand anders in je plaats laten meedoen. Is dat ook niet mogelijk stuur ik je het pakket inclusief materiaal toe zodat je toch thuis aan de slag kunt.

Liefs Daphne

Pin It