0,00

Workshop Bruidsboeket maken

Jij gaat trouwen, jij bent op zoek naar een super origineel bruidsboeket en je zoekt naar een leuke activiteit om met jouw vriendinnen en eventueel moeder(s) te doen? Zoek niet verder ;-)

Workshop Bruidsboeket maken

Wat ga je doen?

In deze workshop ga je samen met vriendinnen, je moeder, schoonmoeder en /of zussen bloemen maken. Aan de hand van duidelijke patronen, werkwijzes en mondelinge toelichting van mij, gaan jullie bloemblaadjes knippen uit 100% wolvilt. De bloemen en de kleuren die je wilt gaan gebruiken spreken we van te voren met elkaar af.

Wat neem ik allemaal mee?

Ik kom met viltkleuren, lint, viltballetjes, patronen, uitleg hoe je de bloemen moet maken, voorbeeldbloemen in de door jouw gevraagde kleur(en), lijmtangen, onderlegger voor de lijm, stelen, fotoboeken, vaas voor de bloemen die jullie al hebben gemaakt, kralen, naald en draad, scharen (eigen scharen meebrengen heeft wel de voorkeur ivm knipkwaliteit), kartelschaar en een creatief en zonnig humeur naar een locatie die jij hebt uitgezocht.

Waar en hoe?

Ik kom naar een locatie die jij van te voren hebt bedacht. Ik heb helaas niet de beschikking over een workshop ruimte, maar ik kom graag naar jou// jullie toe (in een straal van ongeveer 30 km rondom Eindhoven). Ik reken hiervoor 0,19ct per kilometer aan reiskosten. De workshop duurt ongeveer 2 uur, waarbij jullie de bloemen knippen en ik de bloemen ter plekke in elkaar lijm. De mogelijkheid om zelf te lijmen is aanwezig, maar mijn ervaring is, dat lijmen een secuur werkje is. En ik zou het echt zonde vinden als jullie bloemen in jouw bruidsboeket voor jouw speciale dag, een soort lijmboeket is geworden.

Doordat ik de bloemen ter plekke in elkaar zet en op steeltjes plaats, kan ik na zo’n anderhalf uur een eerste boeket vormen. Zo kunnen jullie met elkaar bekijken wat er aan bloemen en/of blad mist en nog bijgemaakt moet worden.

Na afloop:

Nadat we allemaal een beetje uitgeknipt zijn en jij als bruid hebt een goed beeld van wat het gaat worden, maken we samen nog een aantal afspraken. Welke afwerking wil je van het boeket, wil je het boeket ophalen of ga ik het (aangetekend en tegen verzendkosten) versturen, wil je nog graag bijpassende corsages, haarbloemen of een kleiner boeketje voor het bruidsmeisje. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

De kosten:

De kosten van een workshop zijn 25€ per persoon bij een minimale groep van 8 personen. In dit bedrag zijn alle materialen, mijn uren, de afwerking van het bruidsboeket en een extra aandenken voor de bruid inbegrepen. Zijn er meer bloemen gemaakt, dan die in het bruidsboeket verwerkt gaan worden, blijven deze jouw eigendom. Wil je deze bloemen verwerken tot een bruidsboeketje voor een bruidsmeisje komt er 17.50€ aan meerprijs bij. Wil je de bloemen verwerken tot tafelboeketjes, haarbloemen en/ of andere mooie versieringen, dan bespreken we samen wat hiervan de kosten gaan worden.

De km vergoeding van 0,19€ per kilometer en de eventuele verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Nog vragen? :

Heb je na het lezen van dit hele verhaal nog vragen of wil je graag een workshop boeken, neem dan vooral contact met mij op. Ik ga ervoor zorgen dat jouw bruidsboeket een prachtige herinnering wordt met bloemen die gemaakt zijn door jouw liefste vriendinnen, zus(sen), moeder(s) en andere lieve mensen.

contactformulier

Tot heel gauw.
Liefs

Daphne Engelke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ