“Super leuke avond, ik ben niet creatief en toch ben ik met een geweldige bloem naar huis gegaan.”

workshop

Hoewel ik regelmatig workshops geef, was deze workshop “moederdagcorsage” maken toch weer een beetje spannend. Want ik blijf me afvragen:

  • Heb ik alles wel voldoende voorbereid.
  • Zullen de mensen die komen, de bloemen wel kunnen maken, die ik voor heb bedacht heb.
  • Zullen ze het met elkaar wel kunnen vinden enz enz.

Allerlei onzekerheden, die iedereen vast wel herkent in meer of mindere mate bij zichzelf. En natuurlijk weet ik diep in mijn hart wel dat als er iemand is die alles goed voorbereid, dat ik dat ben. En dat ik echt alleen maar bloemen kies, die men absoluut kan maken en lukt het een keer wat minder, dat ik er dan ben om er toch voor te zorgen dat er met een mooie bloem naar huis gegaan kan worden.

Maar ja die stemmetjes in mijn hoofd slaan af en toe op hol. En deze keer heb ik liefdevol naar deze stemmetjes geluisterd en heb ik gezegd dat ik het gewoon ga doen en alles super goed geregeld is door mij. En wat een avond is het geworden! 4 Hele enthousiaste deelnemers en allemaal dol gelukkig naar huis met hun eigen bloemcreatie. Kijk maar eens naar onderstaande foto’s, ziet er gezellig uit toch?

Wil je ook wel eens een creatieve bloemenworkshop volgen maar weet je niet wat je zoal kunt verwachten? Hieronder heb ik het uitgelegd:

  • Een gezellige en creatieve workshop
  • Een uitgewerkt patroon en werkwijze met duidelijke foto’s om de bloem thuis nogmaals te kunnen maken
  • Prachtig natuurlijk wolvilt om de bloem mee te maken
  • Lekkere hapjes en drankjes zodat ook je inwendige mens het naar z’n zin heeft.
  • Een mapje om al je patronen, werkwijze, restjes vilt in te bewaren.
  • Duidelijk instructies en tips en trics over het werken met vilt
  • En natuurlijk het eindresultaat: een bloem voor in je haar, in een vaasje of voor welke workshop je dan ook gekozen hebt!

Binnenkort volgen er 2 nieuwe workshops, allemaal op de superleuke locatie aan de Frederiklaan in Eindhoven van KLeurID. Doe je mee? De data zijn nog niet helemaal bekend, hou FB en deze blog in de gaten. Heb jij al een voorkeur?

Workshop 1: Wat ik wel weet is dat we aan de slag gaan met vrolijke gerbera’s die je overal in en op kunt dragen, in verschillende kleuren en tinten heb jij keer 2 en misschien wel 4 mooie bloemen gemaakt na deze workshop!

Workshop 2: En we gaan een vaasje vol anemoontjes maken! In een zelf mee gebracht vaasje of een vaasje van mij maken we kleurige en fleurige anemoontjes. vrolijkheid op tafel.

Heb je vragen, wil je meer info, mail je me dan? Via info@be-flowerd.nl sta ik je graag te woord. Je mag ook een reactie onderaan deze pagina achter laten, dat lees ik uiteraard ook!

Liefs Daphne

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Pin It