Women in White: Ik heb Ilse, Jacqueline en Denise ontmoet tijdens de Love and Marriage beurs in Den Bosch. Zij hebben 2 dagen prachtig gezongen en gezorgd voor een liefdevolle beurs-sfeer.

Deze lieve meiden zingen echt de sterren van de hemel. De bruidsparen die langs liepen, stopten allemaal om even te kijken en te luisteren.

Lees mee op hun website:

Driestemmige close harmony, die zeker voor kippenvel zal zorgen tijdens uw bruiloft. A capella of met sfeervolle begeleiding zijn wij uitermate geschikt om uw huwelijksceremonie muzikaal te omlijsten. Maar ook tijdens de receptie of het diner kunnen we zorgen voor een heerlijke muzikale noot. We hebben een uitgebreid repertoire met prachtige romantische nummers, die erg geschikt zijn voor de trouwceremonie. Vaak hebben stellen een ‘eigen nummer’. Dat speciale lied, dat ze herinnert aan hun eerste ontmoeting, date of bijzondere vakantie. Ook dat nummer steken wij met veel liefde en toewijding in een muzikaal jasje. Alles is mogelijk!
Met de close harmony van Women in White, maakt u van uw trouwceremonie, receptie of diner iets bijzonders. Iets wat uw dag extra onvergetelijk maakt.

Je kunt gemakkelijk contact met ze opnemen, vooral doen hoor, als je van sfeervolle live muziek houdt! En niet alleen voor jullie bruiloft. Gewone feesten vinden ze net zo gezellig.

Liefs Daphne

Pin It