Wishes and Wedding event op 16 november 2014

Wat een feest, wat een gezelligheid! Deze bruidsbeurs heeft datgene wat ze beloofd heeft ook echt waar gemaakt. Heel veel bruidsparen zijn naar Kasteel Heeswijk gekomen om op 16 november deel te nemen aan het Wishes and Wedding event. De meeste bruidsparen waren echt in stijl gekleed zoals ook de bedoeling was. Een enkeling dacht dat een spijkerbroek of fleece vest ook sjiek was. Maar goed ik weet natuurlijk ook niet wat ze normaal dragen ;-)

Jouw bruidsfeest:

Tijdens dit wishes and wedding event konden de bruidsparen kennis maken met allerlei bedrijven die ervoor kunnen zorgen dat hun dag, “de dag van hun leven” zou worden. In verschillende ruimtes in en rondom het kasteel waren activiteiten, waaraan ze deel konden nemen. Zo kon je trouwjurken passen, je kon al met een visagiste en kapper bekijken wat jij een mooie make-up en haardracht vond voor op je trouwdag.

Er was een kleine ceremonie om te voelen wat weddingplanner Jennifer van P.s I organize en ceremoniemeester (Mascha van Jullie ceremonie) allemaal voor jullie kan betekenen.
Fotograaf Johnny ten Have
maakte tijdens de kleine ceremonie prachtige foto’s. Het Bruidspaar is deze dag maar liefst 5 keer getrouwd! Zie je dat mooie bruidsboeket liggen en het tafelstuk? Dat zijn natuurlijk de vilten bruidsbloemen van be-flowerd.

Ook waren er bedrijven die een videofilm konden maken van de bruiloft. Je kon ringen uitzoeken, kijken welke taarten je prachtig vond en welke taarttoppers je zou willen.
De taarttoppers van geluk in de liefde zijn zo prachtig dat ik daar in mijn volgende blog wat meer over wil vertellen! Ook neem ik jullie mee in een volgend blog over trouwringen. Ik ga dan atelier DOS  en Jeeco atelier beschrijven, omdat ik vind dat ze prachtige ringen maken.

Zoals  gezegd was de dag zeer druk bezocht en was ik blij dat ik mijn steun en toeverlaat (mijn lieve moeder)  meegenomen had zodat we iedereen zo goed mogelijk te woord konden staan. Ik ben overdonderd door het enthousiasme van iedereen en door de belangstelling voor de vilten bloemen van be-flowerd.nl. Het voelt zo heerlijk om te merken dat het product dat je met zoveel liefde en plezier maakt ook gewaardeerd wordt door je klanten.

Hieronder zie je een paar mooie sfeerfoto’s van de stand in het prachtige kasteel:

Heb je nog vragen of wil je meer weten wat vilten bruidsbloemen voor jouw bruiloft kunnen doen, neem dan gerust contact met me op!

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag? Meer inspiratie nodig?

Pin It