Het Wishes and Wedding event is er speciaal voor jou!
Ga jij in 2015 trouwen? Stuur dan je adresgegevens, mail adres en trouwdatum naar info@be-flowerd.nl
& maak kans op gratis toegangskaarten voor een van de events van Wishes and Wedding!
Tijdens het event maak je kans op 10.000€ om jullie droombruiloft mee te financieren.

Be-flowerd staat op 16 november aanstaande op een bruidsbeurs die helemaal aansluit bij de visie van be-flowerd: persoonlijk contact, ambacht, eerlijk en anders dan standaard. Er zijn verschillende kleine bedrijven aanwezig tijdens deze events. Wij willen jou heel graag advies en informatie geven voor jullie toekomstige bruiloft. We nemen graag de tijd voor jou en we zijn er niet om jou met verkooppraatjes te verleiden tot de aanschaf van ons product. We willen allemaal dat je voor ons kiest, omdat het product helemaal bij jou past.

De events zijn zo opgebouwd dat je echt een gezellige middag uit bent met je aanstaande man of vrouw. Jullie gaan met jullie eigen persoonlijk looproute langs alle bedrijven zodat je niets mist. Je hebt genoeg tijd om met iedereen een praatje te maken en nieuwe ideeën op te doen. Het zou zo maar kunnen zijn, dat je met iemand in gesprek raakt, die producten maakt waarvan je nooit had gedacht dat je er ook maar 1 minuut over na zou denken.

Op het event in het zuiden van Nederland staan we in Kasteel Heeswijk. Dat is meteen een geweldige locatie om jullie bruiloft te gaan vieren. Door naar het event te komen zie je meteen of dit wat voor jullie is. In verschillende ruimten kun je alvast “voorproeven” over hoe het zou kunnen zijn.

Je kunt alvast een mooie jurk passen, kijken hoe een fotograaf zicht beweegt tijden jullie mooiste dag, zoeken naar trouwringen die speciaal voor jullie zijn gemaakt met liefde voor het vak. Er is ook een weddingplanner aanwezig, en een bedrijf die toppers maakt voor op jullie bruidstaart die op jullie lijken. Ook vindt er een kleine trouwceremonie plaats om te zien hoe het zou kunnen gaan. Er is een visagiste en kapster enz.  Be-flowerd zorgt voor de nodige bloemaccessoires, het bruidsboeket en de corsages tijdens de ceremonie en de losse bloemen op tafel. Natuurlijk geef ik jullie ook tips om te kijken of vilt iets voor jullie kan zijn!

Ik zou het echt heel leuk vinden om je te mogen ontmoeten op 16 november tijdens het Wishes and Wedding event.  Mail me jullie trouwdatum en adresgegevens en misschien maken jullie kans op die felbegeerde gratis toegangskaarten en de hoofdprijs van 10.000€ trouwbudget.

 Tot gauw….

Pin It