Winterbloemen: Steeds meer bruiden kiezen ervoor om te trouwen in de winter.  De natuur is prachtig en het is een relatief rustige periode om gasten te kunnen uitnodigen.

Weten jullie het nog? Ilse uit België die in de winter is getrouwd? Met haar prachtige idee om een hangend bruidsboeket te kiezen met winterbloemen? Nee? Niet meer? Geeft niet;  via deze link kun je de vorige Blog gewoon nog even terug lezen ;-)

Inmiddels heb ik foto’s mogen ontvangen van Ilse van hun mooiste dag!
Kijk je mee?

Zo leuk om deze foto’s te mogen delen met jullie. Want ik heb er nog meer ;-) De foto’s zijn gemaakt door “de foto en film fabriek”. Het ontroerd me iedere keer weer dat bruidsparen zoveel met mij willen delen. Vaak krijg ik een foto toegestuurd van de bruid in haar jurk én een foto van de bruidegom in zijn pak! En dan ben ik gewoon de enige die weet hoe ze er allebei uitzien! Dat maakt mijn werk wel heel speciaal natuurlijk!

De foto’s die ik iedere keer toegestuurd krijg zijn prachtig. Ik vind het zo fijn om te zien, dat iedereen op hun trouwdag op z’n allermooist op de foto gezet wordt. Dat het echt een herinnering is voor altijd. En dan met de blijvend bijzondere winterbloemen van be-flowerd, die je daar altijd aan mogen herinneren.

Ze gaan een prachtige plek krijgen bij Ilse en Roel in huis.

Dank je wel voor jullie vertrouwen lief bruidspaar en een heel gelukkig en liefdevol leven toegewenst!

Liefs Daphne

Pin It