Joepie, wij zijn jarig!! En dat is voor jullie ook een week om te vieren!

Vandaag word ik 41 jaar en mijn zoon wordt over 2 dagen alweer 10 jaar! Ik kan me nog goed herinneren hoe mijn verjaardag destijds in 2005 verliep. Maar dat is een ander onderwerp ;-)

Want wat een vreugde brengt onze mooie zoon alweer 10 jaar in ons leven. En dat gaan wij deze hele week vieren. Iets gezelligs met mijn man doen op 3 maart, op 4 maart een geweldig kinderfeest vieren, op 5 maart cadeautjes uitpakken voordat de school begint, uitdelen en nog veel meer leuke momenten.

Maar ja, daar hebben jullie natuurlijk niets aan en dat was uiteindelijk de bedoeling van deze blog! Daarom krijgen 2 lezers een geluksengeltje naar keuze. Wat moet je ervoor doen? Niet zoveel hoor ;-). Omschrijf hieronder wie er een geluksengeltje verdient heeft volgens jou en wat je hem of haar wilt zeggen. De twee mooiste, liefste, ontroerendste of leukste reacties krijgen bericht en dan verstuur ik het engeltje als lief cadeautje naar de lieve mensen die zijn opgegeven.

Nog leuker is het natuurlijk als je deze actie ook op FaceBook, Twitter en andere social media promoot; dat waarderen wij extra ;-)

Doe je mee? Wij zijn benieuwd naar jullie reacties. De actie loopt van dinsdag 3 tot zaterdag 7 maart. Op 7 maart na 20 uur ontvangen de 2 winnende berichtjes een mail om alles even af te stemmen.

Tot gauw,
Lieve groetjes Daphne en Pelle

 

Pin It