Heerlijk om na een prachtige bruiloft, foto’s te mogen ontvangen van het bruidspaar. Dat is voor mij echt de “kers op de taart”.

Ik ontmoet de bruidsparen voor wie ik vilten bruidsbloemen maak niet altijd in het echt. Willen ze een bruidsboeket met vilten bloemen natuurlijk wel. Want dan is er zoveel keuze in kleuren, soorten bloemen en boeketten dat een keuze vanaf de website te lastig is. Maar als het bruidspaar een ringkussentje wil of een corsage of een andere bloemversiering dan is de website voldoende toereikend om een keuze te maken.

Althans dat hoor ik terug van mijn klanten. Zij kiezen een bloem en een kleur en ik laat dmv van extra fotomateriaal via de mail zien of het echt is wat ze willen. En zo kan het proces ook zonder elkaar te zien doorlopen worden.

Dit lieve bruidspaar: Marcia en Ernst zijn in 2014 getrouwd. Zij hebben de website gevonden en wilden heel graag voor hun twee kinderen een ringbloem. In de mail schreven ze: “Wij willen onze tweeling (2 jaar oud) graag de ringen laten brengen, op twee losse kussentjes dus, kun jij mooie ringbloemen voor ons maken?”

Voor de twee dames wilden ze graag de kleuren roze en rood. Op de website staan de vrolijke ringbloemen al afgebeeld omdat ze in het voorjaar zo prachtige fotografeerden in de bloemenzee achter ons huis.

De pioen bloemen die ze graag wilden hebben voor hun meiden hebben mooie kleurschakeringen. Verschillende tinten roze en rood geven de bloemen net dat beetje extra. Natuurlijk zijn ze afgewerkt met bijpassende satijnen linten.

Maar op de trouwfoto’s zijn ze helemaal mooi:

En wat een heerlijk weer hebben ze gehad! De meiden waren er dolblij mee, dus ook deze missie is weer goed geslaagd. Willen jullie nou ook zulke lieve ringbloemen voor de bruidsmeisjes? Of wil je liever een ander ringkussentje. Neem eens een kijkje op de website en wie weet vind jij ook wat je zoekt.

Pin It