Heb je altijd al willen weten hoe ik werk? Hoe ik mijn bloemen maak en hoe ik met mijn klanten om ga?
Lees dan mee in deze gezellige blog!

 Heb jij op mijn website leuke bloemen gezien? En heb jij het idee dat de blijvend bijzondere bruidsbloemen van be-flowerd iets voor jullie trouwdag kunnen zijn? Dan kun je contact opnemen met mij via de contactpagina.

Werkwijze:

In jouw mail lees ik dan al jouw ideeën en met die ideeën ga ik kijken wat ik voor jullie kan doen. Ik stuur je vaak meteen een paar foto’s van bloemen die ik bij jullie wensen vind passen. Dan is het aan jullie of je wilt langs komen om de originele bloemen in het echt te kunnen zien of dat je voldoende hebt aan de foto’s. Kom je langs, mag je in mijn atelier, gewoon lekker bij mij thuis, onder het genot van een kopje thee of koffie alle bloemen bekijken. Na deze avond heb je een heel goed beeld van de bloemen en kleuren die jullie bruidsbloemen gaan worden. Na deze avond ontvang je een offerte met daarin de prijsopgave. Ga je akkoord dan ga ik na de aanbetaling voor jullie aan het werk.

Omdat heel veel mensen tegenwoordig een Pinterest account hebben, maak ik per bruidspaar een “verborgen bord”. Hierop zet ik alle bloemen die ik maak; van het staaltje vilt dat ik met jullie heb uitgezocht tot aan het eindproduct. Het enige dat je hoeft te doen is be-flowerd op pinterest te volgen. Ik nodig je dan uit op jullie bord. Zo kun je zelf ook nog leuke foto’s of kleuren op dat bord plaatsen. Of een reactie geven op de foto’s die ik erop heb gezet.

Zo zie je jullie droomboeket langzaam werkelijkheid worden. Dus ben jij ook op zoek naar een origineel bruidsboeket of zoek jij een mooi alternatief voor echte bloemen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Leuk als je me mailt. Ik kijk uit naar jouw ideeën.

Liefs Daphne

Pin It