0,00

Week 1: Lemon

deze mogelijkheid hebben we om ervaringen te delen bijvoorbeeld vanaf week 2, dan schrijven we die tekst hier, aanpasbaar aan eigen members van de eigen pagina.
Chantal Dekkers
Young Living Fan

12 weken, iedere dag 1 olie in beeld:

Deze week: Lemon

Door je iedere week in 1 olie te verdiepen, haal jij het maximale uit je starterskit, zonder dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Je zult verbaasd zijn hoe snel je leert over deze prachtige oliën en wat ze voor je gezondheid kunnen doen.

Bij iedere week zit een werkblad met daarop de mogelijkheid om jouw bevindingen en gebruikte toepassingen te beschrijven. Deze werkbladen bewaar je bijvoorbeeld in een map of snelhechter zodat je na 12 weken je eigen naslagwerk hebt gecreëerd. Benut de besloten FB-groep om jouw ervaringen te delen en te leren van anderen.

Via deze link kom je bij de werkbladen van deze week (werkblad nog niet klaar): starterkit print

Nota bene: de PDF opent met een nieuwe pagina op de website: klik op het plaatje, er verschijnt een donkere sluier over je computer met een X in de rechterbovenhoek. Scroll naar beneden tot er staat “image could not be loaded”. Klik op het woord IMAGE. Een pop-up verschijnt met de vraag opslaan of laten zien. Ons advies is het op te slaan zodat je het later ook nog kunt uitprinten. (kan op jullie computer/ website anders zijn)

Etherische olie week 1: Lemon

Lemon (citroen) heeft effect op de immuunfunctie. Dankzij de vele toepassingen van citroen is het een van de meest praktische etherische oliën om bij de hand te hebben.  Het frisse schilaroma is verfrissend en het natuurlijk voorkomende d-limoneen speelt ook een belangrijke rol in NingXia Red, dit is het fruitsupplement van Young Living wat we in de Bonus week (week 13 !) van deze challenge ook zullen bespreken, omdat er tenslotte twee van deze sachets in je starterskit zitten.

Let op: Breng citrus-oliën niet aan op de huid, als deze binnen 3 dagen bloot gesteld wordt, aan direct zonlicht of ultraviolet licht.

Pure Powerful living: Wij gebruiken deze olie om ons lichaam te reinigen met behulp van citroen-olie, zonder dat ons tandglazuur wordt aangetast door het zuur van een echte citroen. Je afvalstoffen worden op deze manier ook nog eens beter afgevoerd.

De tekst hierboven pas je aan, aan jouw pagina/ website en jouw ervaringen. Dus Natuurlijk sofie of alive in abbundance, zo kun je de challenge hergebruiken en aanpassen aan jouw huisstijl en/ of visie/ missie. Deze tekst kun je ook meteen gebruiken voor de FB-pagina die je aanmaakt.

Ervaar deze week wat de etherische olie “lemon” voor jou kan doen. Gebruik de olie en bekijk naar de toepassingen. Kies de toepassingen om uit te proberen zo, dat jij het prettig vindt en deel jouw ervaringen en vragen in de besloten FB-groep.

 

Toepassingen Etherische Olie Lemon

  • Diffuser: gebruik 6-8 druppels in je diffuser voor een opgewekt gevoel.
  • Fruit langer vers: Vul een kom met koud water en voeg 2-3 druppels lemon toe om vers fruit te reinigen en de houdbaarheid te verlengen. Zorg dat alle vruchten met het citroenwater in aanraking komen.
  • Koken: vervang 1 theelepel lemonjuice voor 1 druppel Lemon olie.
  • Luchtverfrisser: voeg 6 druppels Lemon en 6 druppels Purification (meer uitleg over deze olie in week 2 van deze challenge) toe aan 100ml gedistilleerd water in een spuitfles en gebruik het als luchtverfrisser op de badkamer.
  • Ontvetten: Gebruik een druppeltje om een sticker of label te verwijderen of om je aanrecht te ontvetten.
  • Openbaar toilet: wrijf 1 druppel lemon op je handen na het gebruik van een openbaar toilet.
  • Spijsvertering: voeg 1-2 druppels olie toe aan een halve liter water. Het helpt je immunsysteem en reinigt je lichaam.
  • Vaatdoeken: zet je vaatdoek ’s nachts in een kom met 1 druppel lemon om de vaatdoek te desinfecteren en ziektekiemen te doden.
  • Verharde huid: wrijf ’s morgens en ’s avonds 1 druppel op de verharde huid.
  • Aanvullingen via feedback?

Wij geven de komende week antwoord op al je vragen in de besloten FB-groep, heb je een meer gerichtere of persoonlijke vraag mag je ons ook altijd een PB-bericht via FB sturen.

Groetjes Daphne en Chantal (uiteraard met je eigen naam)

Tot volgende week! Week 2 staat in het teken van: Purification.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ