Wil jij iets anders dan een traditioneel bruidsboeket? Misschien is een watervalboeket dan iets voor jou?!

Deze boeketvorm is sierlijk, elegant en langwerpig. Je kunt dit watervalboeket ook gebruiken als je een wat groter boeket wilt. De bloemen vallen bij een watervalboeket langer naar beneden, waardoor het op een waterval lijkt. Vandaar de naam natuurlijk. Ik las ooit eens op een blog, dat je bij dit boeket goed moet bekijken welke lengte van het boeket bij jouw lengte als bruid/ de jurk past, zodat het elkaar aanvult en je niet ineens te korte benen lijkt te krijgen of zo…..

Ik ben me sinds kort aan het richten op dit model bruidsboeket. Ik heb het nu gemaakt met het bloempje “de nasturtium” en het bijpassende blad. Zowel de bloemen als het blad zijn doorgestikt, wat een geweldig natuurlijk effect geeft. Dit boeketje is handzaam, klein en elegant en de bloemkleuren zijn aan jouw voorkeur aan te passen. Het is een licht boeketje, wat door haar kleurrijke bloemen een echte eye-catcher zal zijn.

Het watervalboeket met gladiolen is een stuk groter, zo’n 40 cm in haar hangende vorm. Het boeket is in het off-white gemaakt met bladgroen vilt. De bladen zijn doorgestikt en verstevigd met ijzerdraad zodat ze gemakkelijk te buigen zijn in de juiste vorm. Om het te kunnen bewaren, of om tijdelijk even aan de kant te leggen, zet je het boeket in een grote vaas of gewoon op tafel. De bloemen zijn immers van vilt dus kunnen tegen een stootje. (deze manier van opbergen/ neerleggen geldt voor alle vilten bruidsboeketten.)
Eerlijk is eerlijk, dit boeket gladiolen is een wat zwaarder boeket om vast te houden, maar het is zeker een van mijn favoriete boeketten!

Voor beide bloemsoorten zijn er ook passende corsages te koop.

Natuurlijk vind ik het gaaf als je voor een Bijzonder Blijvend Bruidsboeket van be-flowerd gaat, maar je kunt natuurlijk ook een watervalboeket van echte bloemen laten maken. Dan heb je (vooralsnog) meer keuze uit verschillende bloemsoorten en bladvormen. Allemaal lieve kleine bloempjes bij elkaar of juist met een paar grotere bloemen, alles is mogelijk. Jij kunt kiezen.

En ondertussen blijf ik mezelf ontwikkelen en nieuwe boeketten/ bloemen maken uit vilt. Dus heb jij de keuze voor vilt gemaakt, dan ga ik jou laten zien hoe mooi een bruidsboeket van vilt kan zijn! Wil je meer weten of wil je me meteen mailen; ik kijk naar je uit in in mijn mailbox.

Pin It