Hoe kies je je bedrijfsnaam, wat zit erachter, wat wil je graag dat anderen erbij denken als ze jouw bedrijfsnaam lezen? Dat zijn allemaal vragen die je jezelf bij de start van je bedrijf kunt stellen.

Eind 2011 ben ik met be-flowerd gestart. Een bedrijf ontstaan uit een creatieve hobby: bloemen van vilt maken voor vrienden en familie. Totdat er ineens door “onbekende mensen” gevraagd werd of ik bloemen voor hen wilde maken. Dat was een prachtige dag, kan ik jullie vertellen.

“Be-flowerd”: vrouwelijk, werkwoord: staat voor “ge-bloemd” worden. Bekroond met bloemen; het met bloemen versierd zijn. Komt oorspronkelijk van “be flowered”, wat ook “tot bloei komen” betekent, maar is in de loop der jaren verbasterd naar be-flowerd.

Het is uiteindelijk de merknaam geworden van het bedrijf be-flowerd.

Mijn bedrijf staat voor natuurgetrouwe wolvilten bloemen die menig bruiloft, feest, communie en andere feestelijke gelegenheid opvrolijkt. Het vilt dat ik gebruik is 100% natuurlijk en komt van Texelse schapen. Ieder bloemblaadje is met de hand geknipt, genaaid en bewerkt tot er een bloem ontstaat. Een zeer arbeidsintensieve activiteit, maar met een geweldig resultaat.

Iedere dag knip en verwerk ik de bloemblaadjes tot bijzondere boeketten, tot originele boeketten en houdbare boeketten. Maar ook polscorsages, corsages en bloemen voor de bruidsmeisjes, gala’s en andere feestelijke gelegenheden mag ik maken van mijn klanten.

Mocht jij mijn klant willen worden, vertel me eens wat je graag gemaakt zou willen zien. Ik ben heel benieuwd naar jouw ideeën!

liefs Daphne

Pin It