Zoek jij ook een leuk en goedkoop alternatief voor een vitrinekastje? Lees dan even verder!

Voor verschillende bruidsbeurzen en markten was ik op zoek naar leuke en niet al te dure vitrinekastjes om mijn bloemen in te laten zien. Omdat er zoveel mensen langs komen en ze allemaal wel even de bloemen van dichterbij willen bekijken en zelfs willen aanraken, zijn de bloemen door dit vitrinekastje nu beter beschermd.

Ook vind ik het er een stuk mooier uitzien, omdat de bloemen allemaal in eenzelfde “kastje” staan, waardoor het meer een eenheid wordt op de showtafel.

Mijn zoektocht startte op rommelmarkten, op marktplaats en op andere verkoopsites, maar eindigde gewoon op mijn zolder. Ik was de tassen van de vakantie aan het opruimen achter de luiken en ineens zag ik daar deze grote voorraadpotten van IKEA.
Ik heb ze in een kleiner formaat in onze keuken staan en deze waren bedoeld voor rijst enz, maar ze bleken te groot voor in onze voorraadkast. En zo zijn ze op zolder terecht gekomen, waar ze zeker al een aantal jaren liggen.
De stelling: “wie wat bewaard die heeft wat”, gaat in dit geval dus toch op!

Met mijn bloemstukjes, cactussen en bruidsbloemen er in, vind ik ze helemaal te gek!

Ik heb er nu natuurlijk mijn vilten bloemen in gezet, maar ik kan me zo voorstellen dat een echte cactus of een bloem die van vocht houdt met een klein laagje water het er ook prima in doet. Ook een geweldig leuk cadeau om iemand te geven. Eerst een bloem in een vitrinekastje, daarna een voorraadpot die zijn nut zeker gaat bewijzen.

Wat ga jij erin zetten? Ik ben benieuwd naar jullie berichtjes over alternatieve vitrinekastjes…

[separator type=”top”][/separator]

 

Pin It