Herfst, een heerlijk seizoen in Nederland. Zonder seizoenen hebben we geen nieuwe blaadjes in de lente en geen sneeuwwitte straten in de winter.

Ik hou helemaal niet van de winter hoor, ik hou niet van kou, sneeuw en het krabben van mijn autoruiten, maar ik besef iedere herfst en lente weer dat we zonder de winter ook geen zomer hebben! Geen nieuwe verse groene blaadjes aan de bomen in de lente en vooral niet van die prachtige verkleurende bladeren in de herfst.

Geniet er dus maar van. Ter inspiratie heb ik een mooie Facebookcover gemaakt om de herfst te vieren.

Herfst

Op de foto zie je vilten klaprozen in herfstkleuren gefotografeerd tegen een achtergrond van rode herfstbladeren die bij mij in de buurt te vinden zijn.

Door deze cover kreeg ik een vraag van een klant of ik een mooie krans voor in haar haar te maken. Ze wil graag trouwen in een vintage-stijl en daar past een bloemenkrans natuurlijk perfect bij. Een bloemenkrans met klaprozen in herfstkleuren, het mooiste in lang haar, maar in kort haar ook prima te dragen.

De krans is verstelbaar en blijft gemakkelijk in het haar zitten.

Wil jij ook mooie versieringen voor in je haar, een haarspeld, haarkrans, broche of corsage? Op mijn website (via deze link) zie je wat er nog meer mogelijk is.

Veel kijkplezier en wie weet tot horens.
Contact opnemen kan altijd via info@be-flowerd.nl
Liefs Daphne

Pin It