Zo lief, zo aaibaar en zo mooi; een vilten geluksengeltje met een piepklein belletje erin verwerkt!

 

Ik vind deze lieve geluksengeltjes zo lief! Ze zijn gemaakt van duurzaam wolvilt en een houten kraal. Ze zijn met liefde met de hand vervaardigd door Daphne van be-flowerd. Er zit in het jurkje een piepklein belletje dat een liefdevol “geluidje” maakt als je met het geluksengeltje beweegt.

Deze schatjes zijn te koop in de webshop, maar omdat er zoveel klanten zijn die zelf heel handig zijn, is er nu ook een patroon te krijgen, met een duidelijke werkbeschrijving. Deze beschrijving is met foto’s geïllustreerd. Zo  kun je dus voor alle lieverds uit jouw omgeving een geluksengeltje maken.

Maar goed, hoe kom je dan aan je materialen? Dat zal ik je vertellen: zo’n belletje of een houten kraal zijn gewoon te koop bij de Pipoos. Het wolvilt kun je daar ook kopen, maar het kan en mag uiteraard ook gewoon met hobbyvilt.

En om iedereen nu een beetje tegemoet te komen, heb ik bedacht dat ik het patroon los verkoop, maar ook het gehele pakket met lint, belletje, vilt en houten kraal. Dan kun je zelf kiezen wat je graag zou willen.

Ik zie jullie graag verschijnen in de webshop! En heb je nu zelf zo’n mooi geluksengeltje gemaakt ben ik super benieuwd naar het resultaat. Stuur een foto naar info@be-flowerd. nl.

[separator type=”top”][/separator]

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag? Meer inspiratie nodig? webshop

Pin It