Ze zijn lief, speels, zacht, herkenbaar, handgemaakt en natuurlijk uitgevoerd in prachtig wolvilt: De vilten diertjes die ik heb gemaakt voor Popsjes en Co.

De wolvilten diertjes worden getekend door Lotte van popsjes en co. Zodra de tekeningen op mijn deurmat vallen, ga ik er een patroon van tekenen en bekijken hoe ik ze in vilt kan uitvoeren. Dan maak ik een proefdiertje en stuur ik de de foto’s naar Lotte om te kijken wat ze ervan vindt.

Zodra de proefdiertjes helemaal uitgewerkt zijn en kloppen met de wensen en ideeën van Lotte ga ik meerdere stuks maken.

De eerste keer had ik de giraffes gemaakt en die vlogen als warme broodjes de webshop van Lotte uit. Toen kwamen er muisjes, varkentjes en leeuwen bij. Omdat er steeds meer vraag kwam naar leuke modelletjes heeft Lotte ook nog een krokodil, flamingo en een vosje ontworpen.

Die zijn inmiddels ook te koop bij Popsjes en Co. Ze heeft ook nog een oproep gedaan op Facebook om haar klanten te vragen welke diertjes zij nog in het assortiment zouden willen. Ik ben heel benieuwd waar Lotte voor gaat kiezen.

Jij ook?

Pin It