0,00

Vilten bloemen

Vilten Bloemen

Vilten bloemen, dat is waar be-flowerd.nl bekend om is. Zo bezorgen onze handgemaakte vilten bloemen in een bruidsbloemen boeket vele bruidsparen een onvergetelijke dag en blijvende herinnering. Onze unieke vilten bloemen zijn een ware belevenis en geven een persoonlijke tintje aan iedere belangrijke gebeurtenis.

Bruidsbloemen

Onze keuze mogelijkheden voor bruidsbloemen is groot. Welke vilten bloem past het beste bij jouw karakter? Welk pallet van vilten bloemen maakt jouw bruidsbloemen boeket perfect passend bij jouw trouwjurk? Be-flowerd.nl denkt graag met je mee en heeft al vele jaren ervaring is het maken van kwalitatieve vilten bloemen, bruidsbloemen en corsages.

Bruidsbloemen van vilt:

Corsages

Maar ook de bruidegom en daggasten zien er origineel uit met onze handgemaakte vilten bloemen verwerkt tot vilten corsages. Deze originele corsages passen niet alleen perfect bij jouw bruidsbloemen boeket en bruidsjurk, maar zijn direct een blijvende herinnering voor jou, je partner en jullie gasten.

corsages van vilt

Ringkussentje

Tijdens de ceremonie op je trouwdag gebruik je een handgemaakt ringkussentje die past bij je bruidsbloemen boeket en trouwjurk. Je bruidsmeisje of bruidsjonkertje raakt de juiste toon door de ringen te dragen op één van onze prachtige vilten ringkussentjes.

Ringkussentje van vilt:

Iedere bloem is met de hand gemaakt. In de webshop heb je de mogelijkheid om een aantal producten  los aan te schaffen. Wil je meer dan 4 stuks van een bloem corsages of ringkussentje of wil je liever een andere vilten bloem, neem dan even contact met mij op, dan bekijken we samen wat het mooiste is voor jullie bruiloft.

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag? Meer inspiratie nodig?

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ