Wat een leuke verrassing: be-flowerd mag meedoen aan de Ultimate Webshop Verkiezing van 2014!

Vanaf 1 oktober tot 24 november kan be-flowerd stemmen verzamelen om de leukste, beste, mooiste website te worden van deze verkiezing. Het is voor mij een leuke manier om meer bezoekers met mijn website kennis te laten maken en om meer mensen te laten zien, waar ik zo gepassioneerd mee bezig ben.
Als ik zou winnen dan ontvangt be-flowerd naast de titel ‘The Ultimate Webshop 2014’ een uitgebreid promotiepakket.
Wat natuurlijk ook weer meer bekendheid kan geven aan mijn Blijvend Bijzondere Bloemen. En daar zeg ik natuurlijk geen “nee” tegen.

Als jij nou vindt dat be-flowerd de moeite van het stemmen waard is en als jij vindt dat be-flowerd echt de leukste, mooiste en fijnste website is die dit jaar verkiesbaar is, dan zou ik het geweldig vinden als je me jouw stem geeft!

En weet je wat nou nog leuker is? Als jullie stemmen – op welke webshop/ website dan ook –  dat je kans maakt op 1 van de 3 luxe cadeaupakketten, die samengesteld zijn door alle deelnemende webshops.

Vanaf 1 oktober 08.00 uur tot 23 november 23.59 uur kunnen jullie als bezoeker van de ultimate webshop verkiezings-pagina  je stem uitbrengen op be-flowerd ;-)

Dit zijn de geweldige cadeaupakketten die je kunt winnen:

Doe je mee?  Dank je wel voor je stem!

Pin It