Bedankjes: een liefdevol aandenken aan jullie trouwdag. Je kunt ze kant en klaar kopen, zelf maken of laten maken. Met logo of jullie namen of trouwdatum enz enz.

Iedere beslissing is er 1. Het hele voortraject van jullie trouwdag zal gepaard gaan met nadenken en keuzes maken. Wat willen jullie wel en wat willen jullie zeker niet. Trouwbedankjes geven aan jullie gasten is ook zo’n beslissing.

Ik hoor en lees van veel bruidsparen hoe ze het aanpakken. Sommige geven geen bedankjes omdat ze al een feest geven. Andere bruidsparen sturen hun mooiste foto na afloop op, om hun gasten te bedanken. En dan zijn er nog de bruidsparen die graag iets “tastbaars” willen meegeven aan hun gasten.

Van flesjes water met een bedrukt etiket tot een doosjes tissues, van bruidssuiker tot een sleutelhanger. Het is heel persoonlijk wat jullie willen geven, hoe het eruit ziet en wat de gasten ervan gaan vinden.

Omdat het zo moeilijk is ben ik ook op een pinterest bord, trouwbedankjes gaan verzamelen. Zo kun je in een oogopslag zien wat er zoal mogelijk is en kun je ook zelf een “bedankjes bord” aanmaken via pinterest.
Op mijn website staan de bedankjes die ik voor jullie kan verzorgen. Die trouwbedankjes zie je via deze link.

Blijf vooral bij jezelf. Kies voor een bedankje dat jullie leuk vinden en waarvan jullie denken dat jullie gasten het ook kunnen waarderen. Dan gaat het helemaal in orde komen. Succes met kiezen en tot de volgende keer weer!

Liefs Daphne

Pin It