Persoonlijke taarttoppers

Ik heb Dewy van Eldijk (rechts op de foto) van (geluk in de liefde) voor het eerst ontmoet tijdens een voorbespreking voor het Wishes and Wedding event. Zij is net zo enthousiast als ik, waardoor we al snel aan de praat raakten en eens zijn gaan kijken wat we voor elkaar konden betekenen. We zijn natuurlijk allebei creatieve bedrijven, die mooie producten maken voor bruidsparen die iets origineels willen.

Om te beginnen zijn we allebei een blog gaan schrijven waarin we verwijzen naar elkaars website. Wie weet zit er nog wel een andere samenwerking in. Ik hou jullie op de hoogte. Dewy van Geluk in de liefde maakt taarttoppers op maat.

Zoals op haar website beschreven staat: Wil je jouw bruiloft een persoonlijk karakter geven? Geluk in de Liefde maakt van jou en je partner een unieke en gepersonaliseerde taarttopper in stijl. Deze poppetjes op de bruidstaart zorgen voor een persoonlijke touch op jullie trouwdag, maar ze zijn evengoed een mooie tastbare herinnering voor na jullie huwelijk.

En kijk nou toch eens wat en geweldige taarttoppers ze al gemaakt heeft:

Op haar website kun je de foto’s van de bruidsparen zien die bij deze taarttoppers horen en dat is zo gaaf! Dewy maakt alles met de hand en past de bruidspaar topper volledig aan jullie wensen en uitstraling aan: de kleding, de hobby’s, eventueel extra huisgenoten ;-) enz. Daardoor wordt het inderdaad een prachtige persoonlijke herinnering voor jullie mooiste dag!

Wil jij ook zo’n geweldige taarttopper op jullie bruidstaart? Neem dan eens contact op met Dewy. Ben je al getrouwd? Niet getreurd, deze toppers zijn ook een gaaf idee voor als je 12,5 of 25 jaar getrouwd bent. Of je laat aan de hand van jullie oude trouwfoto een taarttopper maken….

Ik ga eens denken hoe onze taarttopper eruit zou gaan zien ;-)

 

Pin It