“Ik heb gisteren jouw website gevonden en ik ben zo enthousiast, kun je voor mij corsages maken voor over 5 dagen?”

Ik wist niet wat ik hoorde, zal ik jullie eerlijk bekennen. De meeste bruidsparen zijn zo ver van te voren bezig om alles te regelen dat het in orde maken van corsages voor over 5 dagen mij even vreemd in de oren klonk….

Maar deze aanstaande bruid was zo enthousiast, dat we de dag erop meteen hebben afgesproken om te kijken wat ik voor haar kon betekenen. Ik heb natuurlijk van veel producten de voorbeelden liggen en de bruid had een duidelijk beeld voor ogen wat het ging worden. Zo zijn we gaan kijken naar de best passende kleuren en bloemen.

Uiteindelijk heeft ze gekozen voor 2 tulpjes, 2 phlox corsages en 2 prachtige krokus corsages. Allemaal in de tinten offwhite en zacht geel. Terwijl ze aan het denken was bleek dat ze de website echt goed had bekeken, want had ik ook nog van die engeltjes? En die gave gelukspotjes, zijn die ook nog te koop? Gaandeweg kwam er steeds meer leuks bij haar bestelling.

Na haar bezoek gauw aan de slag gegaan zodat ze het binnen een paar dagen op kon halen! Wat was ze blij met de corsages en andere spullen. Natuurlijk had ik er nog een lief geluksengeltje als bedankje bij gedaan en zo kon ze op 14 april rustig trouwen.

Haar berichtje na de bruiloft deed me extra goed:

Hallo Daphne,

Ik wilde even met je delen dat wij een hele gezellige en fijne trouwdag hebben gehad gisteren. De hele dag was helemaal geslaagd. De bloemcorsages maakte de dag extra feestelijk. M’n man P. was zeer aangenaam verrast door de creatieve ‘touch’ en mijn ouders en de kinderen vonden de bloemen ook erg schattig en mooi. De kleine attentie/bedankjes vonden ze ook erg leuk. Al met al reuze bedankt voor je inzet en dat je op zo’n korte termijn de bloemencorsages kon maken zoals ik het voor ogen had.

Vast tot een volgende keer, fijn weekend!

Lieve groetjes, M.

[separator type=”top”][/separator]

Pin It