Mijn eerste grote bruidsbeurs! Een bruidsbeurs die in Koningshof in Veldhoven heeft plaats gevonden. Een kleine stand met mijn mooi producten zorgde ervoor dat ik veel bruidsparen enthousiast heb kunnen maken!

Wat een beurs, wat een weekend!

Op zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober heeft een grote bruidsbeurs plaats gevonden in het congrescentrum Koningshof in Veldhoven. De beurs heet Sounds of Love en met mijn bedrijf had ik een kleine stand gehuurd om bezoekers enthousiast te maken over de aanschaf van blijvend bijzondere bruidsbloemen.

Ik heb heel veel enthousiaste mensen gesproken, die mijn bloemen vernieuwend, origineel en prachtig gemaakt vonden. Ik heb geglunderd van oor tot oor om deze mensen te mogen spreken. Er zitten zeker een aantal bruidsparen bij die zo enthousiast zijn dat ze hun bruiloft ook gaan vieren met blijvend bijzondere bruidsbloemen van mijn bedrijf!

Voor alle bezoekers die hun email adres achter hebben gelaten, had ik een verrassing. Zij krijgen allemaal een patroon van een papieren bloem GRATIS. Gewoon in hun emailbox. Ben jij niet geweest maar klinkt een DIY patroon van een papieren bloem jou wel erg leuk in de oren?

Mail me via info@be-flowerd.nl en ik stuur jou ook zo’n digitale download van een papieren bloem.

Tot snel! Liefs Daphne

Pin It