De volgende tekst staat op de website van sis en so. Zo leuk om jezelf terug te zien op deze manier! Sis en So zet met hun project 3-6-5  elke dag van 2014 een andere ondernemer in de schijnwerpers met een kort interview op hun website. Ik ben terug te vinden op dag 44: be-flowerd op de website van Sis en So!

cropped-logo-960-25011

Ik ben: Daphne Engelke

Mijn aanbod bestaat uit…
Vilten bloemen. Deze bloemen verwerk ik tot prachtige handgemaakte (bruids)boeketten, sieraden en accessoires. Daarnaast heeft be-flowerd een groot assortiment aan geluksengeltjes/ beschermengeltjes die je zelf kunt samen stellen in kleur, maat en uitvoering.

Mijn onderneming is bijzonder, want… sis en so
vilten bloemen/ bruidsboeketten zijn vrij uniek in Nederland. Al deze mooie bloemen zijn met zorg, liefde én met de hand gemaakt. Be-flowerd maakt bloemen speciaal voor jou!

Wat onze klanten nog niet weten en wel leuk is om te delen, is…
Dat be-flowerd regelmatig op markten te vinden is, workshops geeft en ook graag bij jou thuis haar producten komt laten zien. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel bij be-flowerd.
Wat ook nog leuk is om te vertellen is dat we naast boeketten nu ook losse bloemen van vilt verkopen. Hiermee kun je je eigen boeket samen stellen. Of je kunt een paar bloemen los in een vaasje zetten. Mooi cadeau dat jarenlang haar kleur, glans en uitstraling behoudt.

Hier ben ik te vinden:
Website Be-flowerd 
Facebook Be-flowerd 
Twitter Be-flowerd 
Instagram Be-flowerd 
Pinterest Be-flowerd 

Wat wij van Sis & So er nog aan willen toevoegen is…
Boeketten die gemaakt worden door Daphne kunnen geheel op kleur, wensen en voorkeur worden aangepast. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de wensen van de klant.
Daphne ziet graag een glimlach op het gezicht van een ander verschijnen en dit straalt ze ook uit door een bloem in haar haren of een ander sieraad met een bloem te dragen. Be-flowerd verzorgt ook workshops voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenavond of kinderfeestjes! Wil je de producten van be-flowerd ‘live’ zien? Bezoek dan de creatieve hobby en handwerkdagen in Den Bosch op donderdag 13, vrijdag 14 of zaterdag 15 maart!

Pin It