Het trouwseizoen is in volle gang, nu is het de tijd
voor het maken van ringkussentjes, corsages en andere accessoires.

Voor heel veel bruidsparen is hun trouwdag of heel dicht bij of hij is al voorbij. Ik hoop dat jullie dag de mooiste dag van jullie leven is geweest of gaat worden! Voor mijn bedrijf betekent het een iets rustigere periode.

In deze weken werk ik met name aan kleinere opdrachten, bijvoorbeeld het maken van ringkussentjes, ringbloemen en corsages. Dat zijn vaak de producten die bruidsparen later bestellen. Dat geeft ook niets, want deze producten zijn uiteraard sneller gemaakt als een bruidsboeket.

Naast mijn bestellingen is het een mooie tijd om de website te herzien en aan te passen. Ik zet blogs klaar voor de rest van het jaar, zodat er iedere week iets leuks te lezen valt voor jullie. Ik bereid de trouwbeurzen voor, waar ik in het najaar en begin 2016 op ga schitteren enz enz. Een heerlijke tijd, want het is zomer, dus lekker buiten zitten, met een heerlijk glaasje fris of kopje thee kan prima. Nadenken over inrichten van mijn beursstand, of het aanpassen van de website, kan namelijk ook prima buiten in de tuin!

Op dit moment ben ik de volgende items aan het maken:

Een grafisch ringkussentje, ringdoosjes in dezelfde kleurstelling maar dan in spiegelbeeld en mooie corsages. Het is dus altijd mogelijk om mij te vragen om vilten bloemen en/of accessoires voor jullie te maken. Het is prettig als ik het op tijd weet, maar zelfs als het snel moet kan ik samen met jullie bekijken wat er mogelijk is.

Tot gauw!

liefs Daphne

Pin It