Een nieuwe bruiloft, een mooie dag, een nieuwe wens voor ringhartjes die bij dit stel horen. Ze wilde graag hardroze en zwart en dan met bijpassende lintjes om de ringen vast te houden.

Ik heb al vele ringhartjes mogen maken voor bruidsparen. Het hart heeft veel betekenissen en wordt als symbool vaak gebruikt om de liefde uit te drukken tussen twee mensen.

Het hart is het symbool van allerlei menselijke gevoelens. Dat komt doordat bij het optreden van die gevoelens, onder invloed van de hersenen, onze hartslag verandert. Het hart gaat bijvoorbeeld sneller slaan bij verliefdheid, of staat stil bij angst. Door het verband tussen hartslag en emoties dacht men van oudsher dat het hart de bron is van menselijke gevoelens. Uiteenlopende symbolische betekenissen van het hart zijn daar een overblijfsel van.

Een hartje van vilt met “de ring van hem” staat voor jouw liefde voor hem. Een hartje met de ring van jou, laat zien hoe graag hij jouw man wilt zijn. Door twee hartjes te gebruiken kun je elkaar de ringen geven. Dat is toch prachtig?

Natuurlijk kun je de hartjes ook heel gemakkelijk gebruiken om de bruidsmeisjes of bruidsjonkertjes de ringen te laten geven. Vaak kiezen bruidsparen voor twee bruidskindjes en dan komen twee hartjes natuurlijk super goed van pas!

Dit bruidspaar koos voor hard roze en zwart en dan een bijpassend lintje erbij. Wie weet ontvang ik van deze trouwdag ook wel weer mooie foto’s. Ik hou jullie op de hoogte.

liefs Daphne.

Pin It