Ringbloemen

In 2015 ben ik begonnen met het deelnemen aan bruidsbeurzen. Er waren klanten die meteen wisten wat ze wilden. Zij maakten meteen een afspraak. Er waren bruidsparen, die aangenaam verrast waren door de bloemen die ik maakte. Ook waren er bruidsparen die geen idee hadden van wat ik maakte, maar toch heel geïnteresseerd waren.  Het leuke van deze gesprekken is dat ik eigenlijk voor iedere bruidspaar wel iets blijvend bijzonders kan maken.

Voor heel veel bruidsparen mocht ik één of twee ringbloemen maken voor zowel jongens als meisjes. Hier zie je een kleine “greep” uit de verschillende ringbloemen die ik zoal heb mogen maken!

 Je kunt verschillende bloemen tot een ringbloem laten verwerken: een pioen/ dahlia, kleine gerbera’s of juist 1 grote, een roos of een anemoon. Wil jij liever een andere bloem als “ringbloem”, dat kan ook. Door te variëren met kleur, kun je jouw ringbloem helemaal aanpassen aan jullie wensen.

Op deze pagina van de website vind je de prijzen!

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Pin It