Een speciaal ontworpen ringkussentje.

Wil jij jullie ringen ook op een originele manier laten brengen? Zoek je al een tijdje naar een leuk alternatief voor een ringkussentje maar heb je nog steeds niets gevonden wat je echt leuk vindt? Dan is een ringbloem misschien iets voor jou of voor jullie.

Be-flowerd maakt geregeld ringkussentjes in effen viltkleuren of juist met versieringen/ bloemen of met een grafisch patroon erop. Maar omdat bloemen mijn specialiteit zijn, leek het me een leuk idee om te kijken of ik trouwringen een plek kon geven op een bloem. Vanuit dat gegeven ben ik gaan ontwerpen en zijn de “ring-bloemen” ontstaan. Voorbeelden kun je vinden op deze pagina.

Met deze bloemen, kan jullie bruidsmeisje de ringen goed vast gemaakt op een bloem naar keuze, naar jullie toe brengen. De ringen kunnen niet vallen, doordat ze met een satijnen lint vast gestrikt zitten aan de bloem. Jullie bruidsmeisje of jonkertje kan de bloem ook gerust even neerleggen met jullie ringen eraan, zonder dat er iets mee gebeurt. (Wel even in de gaten houden waar ze de bloem dan heeft neergelegd natuurlijk ). Nadat hij of zij jullie de ringen heeft gebracht, blijft er een prachtige bloem/ klein boeketje bloemen over om voor altijd te koesteren. Zeker weten dat jullie trouwdag nog vaak nagespeeld gaat worden tijdens de talloze verkleedpartijen op zolder…..

En wat nou het allerleukste is, is dat de ringbloem passend gemaakt kan worden bij jouw bruidsboeket! Het boeket, de corsages en het ringkussentje/ ring-bloem vormen zo een rustig geheel.

De bloemen zijn uiteraard gemaakt van prachtig wolvilt. Ik kan van vele vilten bloemen een ring-bloem maken. Je zou bijvoorbeeld ook kleine boeketjes kunnen gebruiken om er een ringbloem van te maken. Heb jij een wens? Laat je me dat dan weten?

Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens op mijn pinterest borden. Leuk als je me wilt volgen!

[separator type=”top”][/separator]

Wil je meer weten over de werkwijze? Of heb je een vraag? Meer inspiratie nodig? webshop

Pin It