Heb jij iets gekocht bij be-flowerd of heb je een leuk contact gehad met mij en wil je dat graag delen met iedereen?

Als ik met klanten in contact kom zijn dat regelmatig contacten via de mail of via facebook. Deze klanten hebben op mijn website gekeken en weten meteen wat ze willen. Datgene wat ze willen, bestellen ze dan via de webshop of via een directe opdracht in de mail. Ik stuur altijd foto’s van datgene wat ik maak, als ik producten in opdracht maak. Komen de produkten rechtstreeks uit de webshop, dan is het door de foto’s die erbij staan, meestal duidelijk genoeg.

Maar dan heb ik natuurlijk ook nog veel klanten die het heel graag “live” willen zien. Dat is altijd mogelijk! Deze bruidsparen komen in mijn atelier aan huis kijken naar welke bloemen ik kan maken, welke kleuren vilt ik kan leveren en hoe alles eruit ziet in het echt. We kunnen dan ook kleuren vergelijken. Kleuren die al gebruikt zijn op de trouwkaarten, kleuren van de trouwjurk of accessoires. Op deze manier kunnen we met elkaar het juiste vilt erbij zoeken.

Wil je meer over het maakproces lezen? Lees dan de blog over mijn atelier eens, of juiste de werkwijze van be-flowerd op de website.

Zodra de producten klaar zijn, mail ik het bruidspaar voor de laatste keer om te vragen wanneer ze alle mooie bloemen willen ophalen. Uiteraard kan ik ze ook opsturen, maar de meeste bruidsparen kiezen om het op te halen. En dat vind ik natuurlijk geweldig. Zo kan ik ze persoonlijk bedanken voor hun vertrouwen in mij en mijn product en kan ik ze veel geluk wensen met hun voorgenomen huwelijk.

Al die enthousiaste reacties die ik mag ontvangen via de mail en persoonlijk zijn echt te gek! Dat maakt me super blij en regelmatig pink ik een klein traantje weg doordat ik zo overweldigt wordt door deze lieve reacties. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik al die lieve reacties zou willen delen met “de wereld”. Maar hoe die ik dat?

Mocht jij nou iets moois bij mij gekocht hebben en je wilt jouw ervaring willen delen met meerdere mensen? Wil je dat dan opschrijven op mijn Facebook pagina? Via deze link kom je er!

Ik zou dat echt enorm waarderen, dus alvast bedankt!

lieve groetjes Daphne

[separator type=”top”][/separator]

Pin It