0,00

Recensies/ Reacties van klanten

 • Heb jij een leuke ervaring met be-flowerd die je graag met andere bruiden wil delen?
 • Heb jij een bruidsboeket van vilt gekocht en met trots gedragen op jullie bruiloft?
 • Heb jij geluksengeltjes gekocht en wil je dat graag met iedereen delen?
 • Wil jij andere bruiden laten weten hoe geweldig jouw bloemen in je bruidskapsel stonden?
 • Heeft jouw bruidsmeisje een ringbloem gedragen en speelt ze er nu nog mee?
 • Of heb ik als bedrijf iets anders moois voor jou gemaakt?

Dan zou ik het super fijn en lief vinden als je op deze pagina jouw reactie wilt achterlaten! Want jouw ervaringen zijn zeer waardevol voor toekomstige bruiden.

Lees ook alvast mee op mijn Facebook pagina!

52 comments

 1. Ik heb bij be-flowered een workshop bloemen maken gevolgd. Een gastvrije ontvangst van Daphne. Ze heeft me meegenomen in de wondere wereld van vilten bloemen en heeft me veel tips gegeven om de bloemen te maken. Een echte aanrader.

 2. Lisa van den Heuvel-Van der Heijden

  Ik wilde niet het standaard boeket voor op mijn bruiloft.
  In de Happinez kwam ik een artikel tegen over bloemen van vilt van be-flowerd. Nou dat lijkt mij wel wat.
  Eerst een afspraak gemaakt om te kijken wat Daphne allemaal kan en vooral om mijn man over te halen om een vilten boeket te laten maken. Hij vond dat het er wel zo echt mogelijk uit moest zien…
  Nou hij was onder de indruk van al het moois wat er gemaakt wordt dus gelijk ook de corsages van vilt laten maken.
  Na veel foto’s ontvangen te hebben van het proces blijf je toch dicht bij je eigen idee en na een paar keer langs gaan was alles klaar.
  De reactie op onze bruiloft was vooral: Is dat vilt? Wauw wat mooi! Leuk dat het zo kleurrijk is. Vilt, dat is handig, dan kan je dat voor altijd bewaren. De corsages met magneet, hoef ik mijn jurkje niet stuk te prikken en het is nog een mooi aandenken ook.

  Daphne, heel erg bedankt voor dit puntje op de i op onze dag.
  We kijken nog elke dag naar het boeket die onder een stolp in de woonkamer staat en het corsage aan de koelkast.

  • Hoi Lisa, zo gaaf om te lezen, wat een cactus in de happinez teweeg kan brengen. Heerlijk om jullie complimenten te mogen ontvangen. Super om de reacties van jullie gasten te kunnen lezen. Dank je wel voor jullie vertrouwen en heel veel geluk voor de toekomst. Liefs Daphne

 3. Hoi Daphne! Zo trots op wat jij voor ons maakte. Perfect zoals ik in gedachten had. En niets anders dan mooie commentaren van de gasten. Mijn bruidsboeket leek net echt. Zelfs de fotograaf moest eens 2 keer kijken. En onze dochter zo fier met haar ringbloem. En de mannen stonden mooi met de corsages. Het plaatje klopte! Ik zou zo opnieuw bij jou bestellen, maar dan wel voor een andere gelegenheid hé ;-) We hadden van begin af een goed contact via mail, een leuk 1ste gesprek bij jou thuis, we werden tijdens het maken van de stukken op de hoogte gehouden met foto’s en later zijn we deze komen ophalen. Alles mooi verpakt met een super leuke attentie erbij. Héél professioneel! Bedankt en wie weet tot later! Groetjes Jessica, Bart en de kindjes

  • Wauw Jessica en Bart, wat super fijn om jullie complimenten zo te mogen ontvangen en wat een gave foto’s! Ook jullie bedankt voor het leuke contact en jullie vertrouwen in mijn bedrijf. Heel veel geluk samen. Liefs Daphne

 4. Hoi Daphne,

  Het ringkussentje is GE WEL DIG !
  Ik weet zeker dat het in de smaak valt bij de bruid !!

  En bedankt voor het Engeltje …

  Liefs Petra

 5. Lieve Daphne,
  In eerste instantie dacht ik dat een trouwboeket niet echt aan mij besteed was. Ik vond het onhandig, en zag al helemaal voor me hoe die bloemen een voor een zouden verwelken.Toen kwamen we jou tegen op de Love and Marriage beurs. Ik zag ineens dat het wel degelijk mogelijk was een trouwboeket te hebben met bloemen die nooit verwelken. We maakten vrijwel meteen een afspraak met je, maar ik vond het lastig om te kiezen. Ik zocht tientallen plaatjes op het internet en zag eigenlijk zelf door de bomen het bos niet meer. Maar jij wist er op sublieme wijze precies uit te halen wat ik wilde; en vertaalde dat in een prachtig boeket.

  Toen het boeket bijna klaar was, overleed de moeder van Patrick plotseling.
  Dit boeket was het enige dat ze nog bewust had meegemaakt van de voorbereiding op ons huwelijk. Een paar dagen later lag er een pakketje op de deurmat; een prachtig gedicht met twee vilten blauwe druifjes van jou. Dat kwam binnen, en gaf ons een enorme steun.
  Omdat deze bloemen voor ons ineens veel meer betekenis hadden gekregen, besloten we ze als een soort van rode draad door onze huwelijksdag te laten lopen. We lieten een pentekening van het boeket maken, en ik maakte er een illustratie van voor op onze trouwuitnodiging. We bestelden een aantal tafelstukjes met dezelfde bloemen als in het boeket, en vlak voor onze bruiloft vroeg ik nog snel of je twee haarbloemen voor me kon maken. Dat deed je (echt niets was onmogelijk), en zo was de moeder van Patrick er op ieder moment van de dag een beetje bij.

  Lieve Daphne, ontzettend bedankt dat we je mochten leren kennen, en het allermooiste bloemstuk van de wereld van je mochten ontvangen. Jij weet echt hoe je een product persoonlijk kan maken, en we hopen dat je nog veel meer mensen blij mag maken met deze bijzondere bloemen die nooit verwelken.
  Lieve groet,
  Patrick en Sanne

  • Lieve Patrick en Sanne, deze liefdevolle reactie komt even binnen hoor! Wat een mooie woorden om te omschrijven hoe jullie het beleefd hebben. Enorm bedankt voor deze prachtige recensie. Dit is wat ik hoop te kunnen betekenen en ben heel blij om te lezen dat het zo prachtig gelukt is om met elkaar de mooiste blijvend bijzondere bloemen voor jullie trouwdag te maken. Dank je wel voor jullie vertrouwen. Knuf Daphne

 6. Ik ontving onlangs de mooiste rouwbloem ooit. Een mooie groene tak met hagelwitte Jasmijntjes als herdenking aan onze mooie gelijknamige dochter. De bloem is zo mooi dat ik het bijna niet onder woorden kan brengen. Wij hebben de bloem onder een stolp geplaatst welke nu op het grafsje van onze dochter staat. Het werk van daphne en de manier waarop ze ons als klant heeft begeleidt was enorm bijzonder, persoonlijk en vol liefde. Dit zie je terug in haar werk.

 7. Het was enkele weken voor mijn bruiloft, en ik was op zoek naar een accessoire voor in het haar. Ik draag vaak bloemen in mijn haar, en wilde dit ook heel graag voor mijn bruiloft. In de bruidswinkels kon ik dit niet vinden, en de “standaard” synthetische bloemen vond ik toch ook niet wat. Uiteindelijk na een lange internet zoektocht be-flowered gevonden en een haarbloem besteld. Deze is helemaal volgens wens, qua model en kleur, voor mij gemaakt en keurig op tijd bij mij thuis bezorgd. Bedankt voor de geweldige service!!!

 8. Via de instaswap op Instagram heb ik Daphne ‘leren kennen’. Ik was gelijk onder de indruk van haar prachtige bloemen. En toen mijn bruiloft er aan kwam, heb ik gelijk contact met Daphne opgenomen voor mijn bruidsboeket. Samen met mijn aanstaande naar Eindhoven afgereisd ;-) en tijdens een prettig gesprek met Daphne alle plannen bedacht. Ik had nog geen idee van de kleuren en welke bloemen ik precies wilde, maar al pratende viel alles op zijn plek. Daphne heeft uiteindelijk een prachtig, kleurrijk, bruidsboeket voor mij gemaakt, een mini versie van het bruidsboeket voor mijn dochtertje en 2 corsages voor mijn cadeau-zoon en aanstaande. Via pinterest hield Daphne ons op de hoogte van de voortgang en konden we nog sparren over de precieze samenstelling van het boeket. Alles verliep plezierig, prettig en snel.
  Veel complimenten over mijn boeket gekregen op de grote dag! En nu staan de boeketten nog lekker te stralen in de woonkamer. Een mooie herinnering aan een prachtig dag. Dank je wel Daphne!

 9. Be-flowerd maakt echt super mooie originele artikelen. Je mag van haar gerust inspiratie op doen zonder verplichtingen. Ze staat je echt bij met advies en het is allemaal vrijblijvend. Echt waar een super leuke aanrader voor elke bruid.

 10. Mooie Geluksengeltjes besteld om mijn vriendinnen te verrassen.
  Snelle service en ieder engeltje was mooi ingepakt.
  Mijn vriendinnen vonden ze mooi en waren blij verrast met dit super leuke kado.

  Daphne bedankt voor de geweldige engeltjes en de zeer goede service.

  Een absolute aanrader!!!

 11. Voor de eerste verjaardag van onze dochter was ik op zoek naar een mooi kussentje voor in een houten kistje. Op dit kistje wilden we iets gedenkwaardigs leggen. Uren heb ik lopen struinen op internet en ik wat ik tegenkwam was net niks. Tot ik op de website van be-flowerd kwam en meteen dat ” YES” gevoel kreeg en het perfecte ringkussentje vond dat meer dan aan onze verwachtingen voldeed,
  Het contact via de mail met Daphne verliep heel prettig en gaf meteen een vertrouwd gevoel.
  Alles werd met zorg ingepakt en verstuurd. Het ringkussentje ziet er piekfijn uit. Ik kan be-flowerd dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!!

 12. Lieve Daphne,

  Ik werd helemaal blij toen ik je doosje open maakte.
  Wat een zorg heb je er aan besteed en wat een lieve engeltjes allemaal.
  En bedankt voor je lief cadeautje
  Ik wens je alvast een hele kerst met alle mensen om je heen die je lief
  zijn.
  En alle goeds vooral veel geluk gezondheid en liefde in 2017.

  Een lieve groet,

  Jettie

 13. Tijdens onze droomdag met onze twee lieve dochters wilden we graag dat zij een blijvende herinnering aan deze dag zouden hebben. Toen ik Daphne op een beurs zag staan met haar boeketjes wist ik het meteen: dat wil ik ook. We hebben toen voor onze meiden twee bruidsboeketjes laten maken. Daphne begreep mijn ideeën heel goed en hield me helemaal op de hoogte van het proces waardoor aanpassingen nog gewoon meegenomen konden worden. Dat was erg fijn. Om met z’n viertjes een geheel te zijn, heb ik voor mijn man een corsage van vilt laten maken en voor mij bloemen in mijn haar. Overal kwam de bloesem, die voor mij een symbolische waarde heeft, in terug. En nu kijken we er nog steeds met veel plezier naar omdat ze staan te pronken op de kast!

 14. Voor onze bruiloft 2 ringen bloemen laten maken voor onze kinderen.
  Tijdens een brainstorm sessie, met de kinderen erbij, tot een super kleuren combi gekomen! Tevens ook een bruidsboeket van vilt besteld, met daarin de kleuren van de ringbloemen van de kinderen. Echt super mooi, alles paste bij elkaar!
  Ook hebben we geluksengeltjes laten maken, als bedankjes bij de gasten. Ook deze waren super.

  Daphne is een hele lieve leuke vrouw, die echt luisterd naar je wensen en met je meedenkt.
  Nogmaals super bedankt, voor de manier waarop je hebt bijgedrage aan de mooiste dag van ons leven.

 15. Deze reactie kreeg ik in mijn mailbox van Saskia:

  Daphne Engelke heeft een prachtig trouwboeket gemaakt voor mijn vrouw. Vlak voor de bruiloft kwamen we op haar site terecht. Het sprak ons aan dat het boeket van duurzame materialen is gemaakt en daardoor een blijvende herinnering is. En in het echt zijn de vilten bloemen zelfs nog mooier dan op de foto. Daphne is direct voor ons direct aan de slag gegaan en heeft continu overlegd over de kleuren en de vormgeving. De bloemen en het bruidsboeket waren ruim op tijd klaar. Het was prettig dat we op Daphne konden rekenen en het bruidsboeket is een mooi aandenken aan onze trouwdag. De vilten materialen zijn van zeer goede kwaliteit en het boeket prijkt nog steeds aan de muur van onze woonkamer. Ook heeft Daphne voor onze kinderen 2 ringbloemen gemaakt. Ook deze creaties zijn bijzonder mooi.

  Marc en Saskia de Lange

 16. Wauw! Verloofd! Mijn bruiloft moet en zal bijzonder worden en vooral: de bruiloft moet bij ONS passen. Zo kwam ik uit bij Daphne. Ik zag Be Flowerd staan in de lijst met leveranciers op de website van de Love & Marriage trouwbeurs in Het Klokgebouw in Eindhoven. Ik klikte op de link en ik zag haar ge-wel-di-ge boeketten. Ik moest en zou ze in het echt zien!

  Eenmaal op de beurs was ik verkocht. Op een paar meter afstand wist ik het al: mijn boeket wordt van vilt. Het is voor altijd ‘houdbaar’, het is prachtig gemaakt, het is heel ‘echt’ en het wordt gemaakt door een gepassioneerde vrouw. Ik voelde meteen de klik met Daphne. Een bezig bijtje!

  Mijn boeket en de corsage van mijn partner zijn inmiddels in bestelling na een persoonlijke (en gezellige!) afspraak en ik heb zelfs al wat proefjes gezien. Geen moment spijt gehad, wat een vakvrouw!

  We kijken uit naar het boeket en de corsage, elke cent dubbel en dwars waard. Thanks Daphne!

  Groetjes van Eefje & Eelco

 17. Daphne heeft voor mij een ringbloem gemaakt om zo de ringen door mijn metekindje naar het altaar te laten brengen tijdens onze trouw. Daphne is een supervriendelijke vrouw die luistert naar je wensen. Ze maakte een voorbeeldbloem die toch niet helemaal was wat ik in gedachten had. Ze heeft geluisterd naar mijn opmerkingen en een tweede voorbeeldbloem gemaakt. Het resultaat is echt mooi geworden!

 18. Heb zo’n gezellig pannenkoekplantje gekocht. Super leuk en handig, want het heeft geen druppel water nodig. Dus na een paar weken vakantie staat het er nog even vrolijk bij!
  Dankjewel Daphne voor je snelle en persoonlijke reactie en verzending!

 19. Wij hebben Daphne ontmoet op de bruidsbeurs in s-Hertogenbosch en waren verrast door het leuke idee van blijvende bloemen en corsages. Tijdens een afspraak bij haar thuis hebben we gesproken over onze wensen. Daphne ging de dag erna gelijk aan de slag! Geweldig. Op een gezamelijk pinterest bord, hebben wij referentiebeelden voor Daphne opgeslagen. En zij deelde met ons hier foto’s van de voortgang. Dat was een erg handige en leuke manier. Zo bleven we op de hoogte. Daphne heeft voor ons prachtige corsages gemaakt, en ook voor alle gasten een blijvend presentje.

  Daphne, bedankt voor de leuke samenwerking en de prachtige corsages.
  Liefs Tobi en Floor

 20. Beste Daphne,

  Ik heb ontzettend genoten van de workshop tijdens mijn vrijgezellen. Het was super fijn dat jij samen met mijn vriendinnen ervoor hebt gezorgd dat ik een aandenken van mijn huwelijk heb dat ‘levenslang’ zal meegaan.
  Alles was goed op tijd klaar en het was erg mooi verzorgt.
  Niet alleen mijn bruidsboeket is door mezelf en mijn vriendinnen gemaakt maar ook de bloemen in mijn haren.

  Ik zou jou workshop iedereen aanraden. Je hoeft zelfs niet de creatiefste of handigste knutselaar te zijn om dergelijke mooie dingen te kunnen maken. Al is een beetje handigheid wel mooi meegenomen natuurlijk.
  Ik vond het ontzettend leuk om zo een voormiddag samen met mijn vriendinnen te spenderen.

  Aan toekomstige bruidjes en getuige of organisatoren van vrijgezellen: “De max is zo een heerlijke middag knutselen met vriendinnen voor je huwelijk.”

  Hartelijk bedankt Daphne

 21. Beste Daphne,

  ik kwam naar je toe met een foto van hoe mijn bruidsboeket er in mijn dromen zou uit zien. Ik wilde een boeket voor het leven. Het werd beter dan ik zelfs ooit had durven dromen! We hadden enkel contact via mail en toch verliep alles zo vlot! Niets was je te veel en vroeg voortdurend wat we ervan vonden! Wat je maakt is ronduit prachtig!! Als ik in de toekomst nog iets nodig heb, kom ik zeker opnieuw! Ik beveel je ook aan aan al mijn vrienden en familie! Je bent geweldig, doe zo voort! Je hebt ook je steentje bij gedragen om het voor ons tot een prachtige dag te maken!!!

 22. Ik heb door Daphne een ringbloem laten maken voor mijn dochtertje om op onze trouw te dragen. Het contact verliep heel vlot ( vrijwel meteen reactie en ook verder een vlot contact met foto’s van de vorderingen, afgewerkte bloem, verzending, … ). De ringbloem ziet er ook prachtig uit. Alles bij elkaar dus heel tevreden.

 23. Wat een ontzettend gaaf boeket van Daphne hebben we mogen ontvangen voor onze grote dag! In het echt nog mooier dan op de foto’s die Daphne regelmatig stuurde en dit is gewoon mijn bruidsboeket! Ik ben er zo ontzettend blij mee, het is echt perfect!

  Onwijs bedankt voor alle liefde en energie die je erin gestopt hebt Daphne en van dit boeket en de corsage gaan we nog heel lang plezier hebben. Heel erg bedankt voor alles! Mede dankzij jou wordt onze trouwdag de mooiste dag van ons leven:)

 24. Uren heb ik internet afgeschuimd op zoek naar originele bedankjes voor de gasten van het communiefeest van mijn dochter.

  Ik was onmiddellijk enthousiast bij het zien van de foto’s. Kleurrijk, creatief en origineel, net wat ik zocht.

  Het contact met Daphne verliep supervlot, ook al verliep het via e-mail. Ze luisterde naar onze wensen en begreep waar we naar op zoek waren. De service was dus ronduit uitstekend! De verzending naar België vormde ook geen probleem, Daphne hield ons van begin tot einde goed op de hoogte.

  Het resultaat is dan ook zeer geslaagd: de kleine gerbera’s in grote parel met errond een geluksengeltje, een mooier bedankje kan ik niet bedenken!

  Ik kan iedereen die op zoek is naar iets origineel dit zeker aanraden.

  Bedankt Daphne, dankzij jou hebben we een prachtig aandenken aan deze belangrijke dag!

 25. Waaaauw !!! Gister kreeg ik het fantastische bericht dat ik een vilten bruidsboeket van gerbera s heb gewonnen via de Facebookactie van bride to be. De gerbera is mijn lievelingsbloemen en wordt ook gebruikt bij onze styling.
  Meteen heb ik Daphne gemaild . En jeetje wat een passie en enthousiasme voor haar werk. Vandaag kreeg ik meteen al een paar voorbeeldbloemen van de kleurstellingen die ik wil.
  Ik vind het ook zo leuk dat ik het boeket kan bewaren ! Deze krijgt een heel mooi plekje in mijn huis ! Voor mijn dochter een polscorsage besteld….dezelfde als mama ;-)
  Ik kan niet wachten op het eindresultaat!

 26. Wat was onze dochter blij verrast met de prachtige vetplantjes. Ze lijken wel echt, wauw! Omdat haar groene vingers haar regelmatig in de steek laten was dit een schitterende oplossing. Dank voor de prachtige plantjes, ze staan te pronken op haar bureau.

 27. Lieve Daphne,

  Via een vriendin heb ik je een paar jaar geleden ontmoet en kocht ik kleine potjes met vilten bloemen. Ik vond ze zo leuk!

  Toen we plannen maakten om te gaan trouwen en ik rond aan het kijken was voor een ringkussentje dacht ik ineens aan jou! Na rond geneusd te hebben op de website heb ik een mail gestuurd en wist ik inmiddels ook dat mijn bruidsboeket van vilt moest worden.

  Wat heb ik een leuke reacties gekregen op de ringbloem en het bruidsboeket! Nu ligt mijn bruidsboeket op de kast en heb ik een mooie, blijvende herinnering aan mijn trouwdag.

 28. Wat was het boeket mooi. Al ruim van te voren uit gezocht. Als ze klaar zijn heb je ze al thuis staan wat heerlijk hoef je daar niet meer aan te denken. Ik heb stiekem een paar keer gekeken gewoon omdat het kan maar ook om in de stemming te komen voor de bruiloft elke keer een feest als ik de doos opendeed om even te spieken. Wat ik ook fijn vond was dat je de dag zelf geen bloemen meer hoeft op te halen daarnaast verwelken ze niet.
  De reacties die je krijgt zijn ook gewoon super. Vele denken echt dat het echte bloemen zijn totdat ze het boeket vast houden dan is het toch een “hu?” momentje.
  De dag gasten hadden ook een vilten corsage gekregen. Bij mijn ouders en schoon ouders ligt deze op een mooi plekje zo hebben hun een extra aandenken aan de dag.

  Echt zo gaaf om met zo’n mooi bruidsboeket rond te lopen

 29. Onlangs hebben wij 270 geluksengeltjes besteld, voor de vrijwilligers werkzaam binnen onze organisatie. Het was voor onszelf al een feest om ze uit te pakken! Wat een tijd, energie en moeite is hierin gestoken! 270 stuks, alle kleuren van de regenboog, voorzien van een mooi kaartje en ingepakt in een zakje. Binnen een mum van tijd had Daphne ze klaar.
  Vandaag hebben we alles verzendklaar gemaakt, zodat onze vrijwilligers op “De dag van de vrijwilliger” (07-12) deze lieve cadeautjes in de brievenbus ontvangen….!

 30. Hoi Daphne,

  Van de week heb ik 7 engeltjes besteld (alvast voor de Kerst) en 2 dagen later waren ze al binnen! Ze waren ontzettend leuk ingepakt, bijna te mooi om open te maken. Toch maar gedaan omdat ik de engeltjes ook wilde zien; ze zijn geweldig!! Moet nu alleen mijn enthousiasme stil houden tot de ontvangers ze ook zien, gaat niet meevallen…..

  Bedankt!
  groetjes Olga

 31. Ik heb Daphne ontmoet op de Love and Marriage beurs in Den Bosch.

  Daphne heeft daar op mij een hele leuke indruk gemaakt.
  Ze presenteerde zichzelf en Be-Flowered heel leuk, spontaan, onderscheidend, enthousiast én met passie voor haar eigen mooie product!

  De bloemen zien er heel netjes en precies uit!

  Daarna nog een leuke en persoonlijke email ontvangen en net als haar producten, tot in detail perfect georganiseerd!

  Tot over 1,5 jaar Daphne!

 32. Wij sluiten ons graag aan bij alle leuke en positieve reacties van andere klanten!
  Ook wij wilden graag een bruidsboeket dat anders was dan anders. Al snel kwamen we uit op een vilten boeket. Na de eerste kennismaking op de site hebben we een erg leuk en persoonlijk gesprek met Daphne gehad. Door dit gesprek werden wij nog enthousiaster wat ervoor zorgde dat we niet alleen een vilten boeket wilden, maar ook de corsage, haarversiering en het ringkussentje! Het is super mooi geworden!
  Daphne bedankt voor je creativiteit en persoonlijke benadering!

 33. De dag voor een 50 jarige bruiloft bij Be-flowerd op het allerlaatste moment een prachtig boeket gevonden van vilten bloemen bij de showmodellen in de shop. Super, omdat de ene helft van het gouden paar zeer allergisch is voor allerlei bloemen. Het boeket was ook nog eens in de favoriete kleuren van het stel. Gelukkig kon ik het dezelfde avond nog ophalen. Het bleek een schot in de roos. De bloemen vielen erg in de smaak! In eerste instantie dachten ze zelfs dat ze echt waren, daarna bewondering voor het vakmanschap van Daphne (de gouden bruid is opgeleid als professioneel weefster).

  Daphne, dank je wel voor het snelle schakelen waardoor deze verrassing mogelijk was!

 34. Ik wou vooral geen klassiek boeket voor mijn huwelijk en Daphne heeft een prachtig boeketje “in het rond” voor mij gemaakt. Helemaal afgestemd op de kledij van mijn 2 dochters en mij eigen kleed.

  Half december is het zover en kan ik aan iedereen het resultaat tonen.

  Superservice van Daphne, veel tussentijdse foto’s en vooral een prachtig eindresultaat.

 35. Bedankt voor de mooie boeketten die je hebt gemaakt voor onze bruiloft!!
  Zowel ik als onze 3 bruidsmeisjes waren er erg blij mee en de boeketten zijn nu een mooie herinnering aan en prachtige dag!
  We zijn vriendelijk geholpen en je hebt ons goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ik was er zo door geïnspireerd dat ik zelf alle versieringen voor onze dag ook van vilten bloemen heb gemaakt….
  Dank je wel voor alles Daphne..

 36. Lieve Daphe,

  Bedankt voor de prachtige geluksengeltjes. Zonder te weten voor wie ze waren, koos je precies de goede stenen en kleuren. Heel bijzonder! Ik heb er al veel mensen blij mee mogen maken (incl. mezelf)!
  Tevens dank voor de snelle service en de HARTverwarmende details bij de verpakking.
  Ik zal nog vaker bij je bestellen!

 37. Super-lieve dame!
  Na de bevestiging is ze meteen aan onze bestelling begonnen, ze houdt je op de hoogte van ALLES (stuurt je zelfs tussentijds een foto door om zeker te zijn of alles is zoals je het wil).
  Het mailverkeer ging heel erg vlot, net als de levering!
  De bloemen zien er prachtig uit, helemaal zoals ik ze me had voorgesteld.
  Be-flowerd is het waard dat je er iets koopt, topservice met de glimlach (dat voel je zelfs via mail ;)).

  Groetjes van een héél tevreden klant!

 38. Onze ringkussentjes zijn gemaakt door Daphne! Super gave hartjes van vilt. Alles in de kleuren; hard roze, zwart en wit. Dus zo ook onze ringkussentjes! Het resultaat was super gaaf! De service perfect.. snelle antwoorden, snel resultaat, meedenken en perfect resultaat en… snel in huis! Mijn dank is groot! Groetjes ilma

 39. Ik zat te twijfelen wat ik wilde voor de bruiloft en toen zag ik dit op internet. Super mooi gemaakt, wat vragen gestuurd en overal netjes antwoord op gekregen. Na wat nadenken heb ik me toch bedacht bloemen passen niet bij mij (vandaar al geen echt bloemstukje). Toch heel fijn geholpen en mocht ik me toch nog bedenken dan zou ik zo iets bestellen.

 40. Wow! Wat heb ik gestraald op onze bruiloft!
  Ik voelde me prachtig.. En dat lag zeker niet alleen aan de jurk…. Ook aan de prachtige accessoires die supergoed op elkaar afgestemd waren.
  Ik kwam bij Daphne omdat ik haar bloemen prachtig vond, maar eigenlijk niet echt “van het vilt was”. Geen probleem! Net zo enthousiast zijn we met zijden bloemen aan de slag gegaan. Hoe leuk is dat? Ik heb mijn eigen gekozen bloemen uitgekozen en samen zijn we gaan kijken wat ik mooi vond en hoe het handig was.
  Daar rolde een prachtige polscorsage uit… En Daphne opperde ook nog een paar klemmetjes voor in mijn bos met krullen, van dezelfde bloempjes.
  Het was prachtig!
  Bedankt lieve Daphne dat je me zo hebt laten stralen (ook al hielp de prosecco misschien ook wel, hihi) En dat je open stond voor ideeen, en ook al zijn zijden bloemen het niet je “eigen straatje”, je hebt er een prachtige eindresultaat van gemaakt!
  Lieve groetjes, Nicole

 41. Niks dan lof voor Daphne van Be-Flowerd. Wat een prachtige dingen maakt zij van vilt! Op mijn webshop verkoop ik kinderartikelen. Ik had ontwerpen in mijn hoofd welke Daphne volledig naar wens heeft omgezet in vilten items! Ze luistert echt naar wat je wilt, geeft waar nodig advies en haar visie en levert snel en betrouwbaar. Absolute aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ