Joepie we staan weer in een tijdschrift!

Zo gaaf dat Be-flowerd regelmatig “gespot” wordt in een tijdschrift! Deze keer in de “naar school”. Ik ken het blad niet maar het feit dat mijn cactussen erin staan zorgde ervoor dat ik het blad uiteraard even ben gaan kopen.

Leuk hoor al die informatie over naar school gaan, hoe ga je om met huiswerk, waarom jongens anders in de schoolbanken zitten dan meiden en enz.

Ben jij ook dol op cactussen en wil je ze graag van vilt in huis? Kijk dan even in de mini webshop van be-flowerd en kijk wat er nog te koop is. Het gaat erg hard dus ik heb er niet veel op voorraad, maar ik maak de cactussen net als al mijn andere bloemen graag voor jou op maat en in de door jouw gewenste kleur. Wat mag ik voor jou maken?

Hier vind je de shoppagina
en neem je liever contact op dat kan via deze link.

Tot gauw, liefs Daphne

Pin It