0,00

XL roos

Xl roos

Petrie en Bas, wat een enthousiasme stralen jullie uit op jullie trouwfoto’s! Ook tijdens het uitzoeken van jullie bruidsbloemen waren jullie lief, open en gezellig. Nogmaals dank je wel voor jullie vertrouwen in mijn bedrijf!. En natuurlijk voor het heerlijke cadeautje dat jullie persoonlijk kwamen brengen!

Petrie en Bas hebben deze super gave foto’s toegestuurd die ik nu met jullie mag delen!
De foto’s zijn gemaakt door: van Rangelrooij Fotografie.

  We hebben echt een fantastische dag gehad, wat denk ik ook terug te zien is op de foto’s. We zijn op 13 mei 2016 getrouwd in Son en Breugel in het dommelbalkon. Onze eerste ontmoeting was bij de kerktoren midden in het centrum. (Op de eerste foto zien we elkaar voor het eerst, vandaar de verraste blikken.)

Daarna zijn we naar de Koekbouw in Veghel gegaan voor de foto’s (foto 2 en grote foto). Omdat we niet zoveel hebben met auto’s, zijn we gewoon in de bus (foto 1 hieronder) gestapt om op de trouwlocatie te komen, lekker simpel en juist op je trouwdag ineens bijzonder.

Vervolgens hebben we de rest van de dag gevierd bij La Sonnerie (foto 2 en 3 hierboven), waar we begonnen met een lunch. Voor de ceremonie zijn we naar het Dommelbalkon gelopen, een prieeltje aan de oever van de dommel. Helaas was ik door de spanning helemaal vergeten om mijn bloem mee te nemen en daar kwam ik pas na de ceremonie achter! De bloem stond nog mooi in het vaasje te wachten waar ik hem tijdens de lunch in had gezet.

De rest van de dag bestond uit gezellig borrelen, dineren en lekker feesten. En daar hebben we van genoten!

We zijn erg blij met de bloem en de corsage. Ze waren precies zoals we wilden en het we hebben het ontwerpproces als heel leuk en gezellig ervaren. Super bedankt hiervoor!

Groetjes Bas en Petrie

In de blog van 4 0ktober kun je lezen waar ik Petrie en Bas ontmoet had en hoe de roos tot stand is gekomen.
Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ