0,00

Workshop Bruidsbloemen maken

bruidsboeket van vilt

Ik zou graag een workshop willen volgen bij be-flowerd. Mijn vriendin gaat trouwen en zij is dol op vilt en handgemaakte bloemen!

Elisabeth van Lent (fotografe) ontmoet ik op de Sounds of Love beurs in Veldhoven. Zij staat daar met een vriendin haar bedrijf te promoten en ik natuurlijk met be-flowerd. Ze zijn beide heel erg enthousiast over mijn bloemen. Hun gezamenlijke vriendin Sabine gaat trouwen en zij is dol op hand gemaakt en op vilten bloemen. Of ik ook workshops organiseer?

Ja zeker, doe ik dat ( lees meer info via deze link).

Op 20 februari mag ik met een leuke groep meiden en moeder en zus, samen bloemen maken. Wat zijn ze enthousiast en wat maken ze prachtige bloemen! Zie hieronder het resultaat. Tijdens zo’n workshop is al het materiaal aanwezig. Ik heb van te voren met de bruid afgesproken naar welke kleuren haar interesse uitgaat en welke bloemen ze mooi zou vinden. Zo weten we zeker dat we in de workshop die ongeveer 2 uur duurt, een mooi resultaat kunnen realiseren.

Van al deze losse bloemen maak ik ter plekke al een proef boeket zodat we met elkaar kunnen zien, welke bloem(en) en in welke kleur nog bij gemaakt kan worden. Dan bespreken we de bladvormen en de afwerking. Ik ga het boeket thuis helemaal af werken en stuur tussendoor nog een paar foto’s.

Van de bloemen die wel gemaakt zijn, maar niet in het boeket terecht komen maak ik drie haarkammetjes en de andere losse bloemen krijgt ze (uiteraard) ook mee en wie weet wat voor een leuks daar nog mee gemaakt kan worden!

De trouwfoto’s kun je hieronder bewonderen!

(fotocredits bruidspaar en foto helemaal bovenin van Elisabeth Van Lent Wedding Photography of ViveLaFête)

 Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ