0,00

Watervalboeket van vilt

watervalboeket

Waterval boeket:

Jouw trouwboeket weerspiegelt de stijl van je jurk en van jullie bruiloft.

Vilten bruidsbloemen als waterval boeket:

Er zijn verschillende soorten bruidsboeketten zoals: De Biedermeijer, het bolvormige boeket of pomander en het waterval boeket. Uit praktische overwegingen kiest een bruid er soms voor om geen bruidsboeket te dragen, maar een polscorsage, een bloemenkrans rond de hals of een bloemenkroon.

Het watervalboeket is een sierlijke variant van de vilten bruidsbloem boeketten. Het is een boeket waarbij de bruidsbloemen als een waterval naar beneden waaieren, waardoor ze je hand(en) bedekken. Er zijn prachtige boeketten te maken door de bruidsbloemen van vilt op deze manier te verwerken.

Wil jij graag een ander soort bloem verwerkt zien in een waterval boeket, dan gaan we samen kijken wat hierin mogelijk is. We komen er vast en zeker uit!

Een watervalboeket met Gladiolen:

De gladiool heeft vele betekenissen in de bloemenwereld: Vertrouw mij, bemoediging, trots, overwinning en ontvankelijkheid. Mooie symbolische betekenissen die centraal kunnen staan voor jullie bruiloft. Dit waterval boeket heeft hangende bloemen en ziet er natuurgetrouw uit door de bloemknoppen, de nerven in de bladeren en de buigzame stelen. De bloemen hebben glaspareltjes als hartjes. Het boeket is stijlvol en elegant.

Het boeket is ongeveer 40 cm hangend en schermt je handen af met bloemen. Er zijn ook corsages van de gladiool.

Richtprijs:  vanaf 199€
Bestellen?

Een watervalboeket met nasturtium bloemen:

De Nasturtium: waterkers. (helaas heb ik geen mooie betekenis kunnen vinden waar het bloempje voor staat). Deze bloempjes zijn prachtig om te laten hangen in een wat kleiner watervalboeket. Samen met het grote blad en de satijnen steel is het een elegant en liefelijk bruidsbloemen boeket van vilt. (Ongeveer 25 cm “hangend”.)

De Nasturtium bloempjes lenen zich ook uitstekend voor corsages

Meer inspiratie nodig?

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ