0,00

Trouwbedankjes; net even anders

Trouwbedankjes:

Een “Trouwbedankje” is een lief en persoonlijk cadeautje.  Ze zijn leuk om te geven en voor je gasten zijn deze cadeautjes een fijn aandenken aan jullie mooiste dag!

Wat dacht je van:

Bloempjes op tafel:

Deze mini-gerbera’s van vilt kun je overal voor gebruiken! Ze zijn leuk bij ieder bord aan jullie tafels. Je kunt ze als groepje bij elkaar in het midden van de tafel zetten. Ze zijn vrolijk langs een trap naar beneden en ze zijn ook leuk als cadeautje voor al jullie gasten. Je kunt kiezen om ze uit 1 kleur of met verschillende tinten van dezelfde kleur samen te stellen.

Prijs: 6,50€ per stuk inclusief “vaasje”.
Bestellen?

Bedankjes met bloemen:

Laat een bedankkaartje in de stijl van jullie trouwkaart maken en bevestig daar een lief bloempje op. Hier is gekozen voor verschillende kleuren mini-gerbera’s. Deze vilten bloempjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Prijs: 4,50€ per stuk (exclusief kaartje)
Bestellen?

Corsages van vilt:

Liever een bedankje en corsage ineen? Geef een mooi verpakte corsage aan jullie gasten met een lief kaartje of persoonlijk woordje aan het begin van jullie dag. De corsage kunnen de gasten de gehele dag dragen en na jullie dag kan de bloem met het magneetje zo op de koelkast, magneetbord, deurpost enz enz.

Prijs: vanaf 8,95€ per stuk.
Bestellen?

Potjes vol geluk:

Lieve kleine potjes vol geluk. Er zitten piepkleine hartjes van vilt in en een klein geluksengeltje. Het geheel kun je af maken met een lintje naar keuze of je besteld houten labels met daarop de door jullie gewenste tekst. (Deze labels moet ik bij een ander bedrijf laten maken). Zo ontstaat een liefdevol aandenken aan jullie mooiste dag.

Prijs: 4,50€ per stuk. (exclusief de eventuele persoonlijke labels)
Bestellen?

Veel leuks voor kleine prijsjes en bij grotere aantallen is er een korting mogelijk.
Tot 10 stuks in de webshop te verkrijgen, meer stuks bespreken we via de mail.

Meer inspiratie nodig?

 

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ