0,00

Polscorsage

vilten corsages

Polscorsage:

Wil jij graag je handen vrij houden tijdens jullie bruiloft? Of maak jij je zorgen waar je je boeketje moet laten als je allebei je handen nodig hebt? Misschien is de polscorsage precies wat jij zoekt!

Voor iedere bruid is er een passende oplossing. Er zijn ook polscorsages van vilt voor de allerkleinsten, handig met een elastiekje en kleine bloempjes. Willen de kleine dames de corsage niet meer om hun pols dan is deze gemakkelijk in het haar te dragen.

Polscorsage van vilt:

Polscorsage van een met de hand geknipte vilten armband. Een nasturtium bloem en de bloemknopjes sieren de corsage.  De corsage heeft een sluiting van vilt die speciaal op maat gemaakt wordt. De nasturtium bloem kan in verschillende kleuren gemaakt worden.

Richtprijs:  29,95€
Bestellen?

Polscorsage met verschillende bloemen:

Polscorsage met verschillende bloemen, hortensia, klaproos, gerbera of een bloesembloempje. een polscorsage met verschillende bloemen is net zo prachtig als met 1 soort bloem. De bloemen zijn vast gemaakt op een vilten ondergrond met een knoopje. Met een zacht elastiekje op de maat van jouw pols, blijft de corsage altijd met de juiste kant boven op je arm zitten.

Richtprijs:  29,95€
Bestellen?

Polscorsage van zijden bloemen:

Polscorsage van zijden bloemen. Wil je geen vilt, maar wel Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen? Dat kan met zijden bloemen. De zijden bloemen zijn vast gemaakt op een lint en aangevuld met een mooie armband van parels.

Richtprijs:  29,95€ (excl de kosten voor de aanschaf zijden bloemen)
Bestellen?

Corsage, combinatie met vilt en kralen:

Polscorsage met 1 enkele en 1 dubbele armband gemaakt van “parel-achtige” kralen in verschillende maten. Op de armband zitten drie kleine phlox bloempjes met een vilten hartje.  De corsage is van elastiek en wordt speciaal op maat gemaakt. Een subtiele polscorsage die jouw trouwjurk net dat beetje extra geeft.

Richtprijs:  19,95€
Bestellen?

Polscorsage van leer:

Bloemen in verschillende soorten en kleuren leer. Bijeen gebracht op een bruin leren polsband. Deze polsband is met drukkers vast te maken en wordt speciaal op maat gemaakt.

Richtprijs:  29,95€
Bestellen?

Corsage op een vilten band:

Eenvoudig en kleurrijk. Een polscorsage voor jou met veel kleine bloempjes en wolvilten blad. We zoeken samen de door jou gewenste bloempjes uit en de kleuren die passen bij jou bruidsjurk. De polscorsage zou natuurlijk ook helemaal in het wit uitgevoerd kunnen worden!

Richtprijs:  24,95€
Bestellen?

Meer inspiratie nodig?

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ