0,00

Pioen Boeket

pioen boeket

Trouwen, zwanger en dol gelukkig. Dit bruidspaar was het alle drie. Zo prachtig om ook voor dit lieve koppel een prachtig bruidsboeket te mogen maken en een bijpassende ringbloem!

Een pioen is een prachtige bloem en zeer veelzijdig van kleur en vorm. De pioen als vilten bloem is net zo veelzijdig, want ze kan in vele kleuren uitgevoerd worden. Deze keer heb ik haar weer volledig in het wit gemaakt. Drie witte pioenen met helder groen blad. En een ringbloem in dezelfde mooie witte kleur.

Prachtig toch? Bij deze wil ik ook nog graag hun reactie met jullie delen. Deze reactie was ook weer zo fijn om te lezen:

Lieve Daphne,

Via een vriendin heb ik je een paar jaar geleden ontmoet en kocht ik kleine potjes met vilten bloemen. Ik vond ze zo leuk! Toen we plannen maakten om te gaan trouwen en ik rond aan het kijken was voor een ringkussentje dacht ik ineens aan jou! Na rond geneusd te hebben op de website heb ik een mail gestuurd en wist ik inmiddels ook dat mijn bruidsboeket van vilt moest worden.

Wat heb ik een leuke reacties gekregen op de ringbloem en het bruidsboeket! Nu ligt mijn bruidsboeket op de kast en heb ik een mooie, blijvende herinnering aan mijn trouwdag.

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ