0,00

Gerbera Boeket

gerbera boeket

Gerbera Boeket

David en Petra zijn getrouwd met prachtige gerbera’s van 100% wolvilt. Gerbera’s in het biedermeierboeket, corsages voor de gasten en een corsage voor David.

Wat een mooie reactie op de website:
Wat was het boeket mooi. Al ruim van te voren uit gezocht. Als ze klaar zijn heb je ze al thuis staan wat heerlijk hoef je daar niet meer aan te denken. Ik heb stiekem een paar keer gekeken gewoon omdat het kan maar ook om in de stemming te komen voor de bruiloft elke keer een feest als ik de doos opendeed om even te spieken. Wat ik ook fijn vond was dat je de dag zelf geen bloemen meer hoeft op te halen daarnaast verwelken ze niet.
De reacties die je krijgt zijn ook gewoon super. Vele denken echt dat het echte bloemen zijn totdat ze het boeket vast houden dan is het toch een “hu?” momentje.
De dag gasten hadden ook een vilten corsage gekregen. Bij mijn ouders en schoon ouders ligt deze op een mooi plekje zo hebben hun een extra aandenken aan de dag.

Echt zo gaaf om met zo’n mooi bruidsboeket rond te lopen

 

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ