0,00

Do It Yourself

vilten bloemen

Wat is er nou leuker dan je eigen bruidsversieringen te maken? Be-flowerd heeft verschillende ideeën voor jou verzameld die gemakkelijk te realiseren zijn. Daarnaast zijn er zelfmaakpakketjes te koop. Deze zelfmaakpakketjes bevatten patronen van verschillende vilten bloemen en ander leuks.

Bruidsbloem van vilt:

Deze vilten bruidsbloem is ongeveer 40 cm in doorsnede, je kunt de bloem verkleinen door een bloemrand niet te bevestigen. Je kunt de bloem ook vergroten door er juist een bloemrand aan toe te voegen. Op het patroon staat alles met duidelijke tekeningen uitgelegd

Prijs patroon: 6,95€
Bestellen?

Bruidsbloem van papier:

Deze bruidsbloem van papier is ongeveer 60 cm in doorsnede, je kunt de bloem verkleinen door een bloemrand niet te bevestigen. Je kunt de bloem ook vergroten door er juist een bloemrand aan toe te voegen. Op het patroon staat alles met duidelijke tekeningen uitgelegd.

Prijs patroon: 6,95€
Bestellen?

Bruidspaar van vilt:

Dit lieve bruidspaar is gemaakt van vilt. Het is zo arbeidsintensief voor mij om te maken, dat het te duur in aanschaf zou worden. Daarom bied ik het patroon aan. Op het patroon staat alles met duidelijke tekeningen uitgelegd.

Prijs patroon: 6,95€
Bestellen?

 

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ