0,00

Corsages

Corsages:

Voor iedere bijzondere gast een blijvende herinnering.
Een corsage van vilt in de bloem die jij het allermooiste vind.

Originele corsages fris en kleurrijk:

Corsages zijn voor al je lieve gasten en/ of familie. Corsages maken jullie bruiloft helemaal af. De corsages van be-flowerd zijn handgemaakt van vilten bloemen die jij mooi vindt en die passen bij jouw bruidsbloemen. Je kunt kiezen of je ze wilt bevestigen met een klein speldje of met een corsage magneet. Een vilten corsage kun je meteen gebruiken als bedankje, een aandenken aan jullie bruiloft, immers de bloemen blijven hun kleur en frisheid behouden!

De Nasturtium:

Deze corsages passen bij het waterval boeket van de nasturtium. Omdat de bloempjes prachtig zijn in allerlei kleuren, kun je je eigen kleurenpalet kiezen. De bloempjes hebben gestikte “aderen” wat ze net dat beetje extra geven.

Prijs: 12,95€ per stuk
Bestellen?

De Dahlia:

Deze corsages zijn samen gesteld van verschillende lagen vilt, zorgvuldig geknipt in kleine schulpjes. Je kunt ze in een effen kleur laten maken, maar ook in verschillende tinten van 1 kleur. Met blad of zonder blad. De corsages hebben een stevige magneet zodat de corsages goed blijven zitten op de kleding, maar geen gaatjes geven.

Prijs: 12,95€ per stuk
Bestellen?

De Hortensia:

Deze corsages kunnen in allerlei mooie kleuren gemaakt worden. Er zitten een paar hortensia bloempjes op een blaadje. Aan de achterkant van het blad zit een corsagemagneet. Hiermee kan de corsage gemakkelijk (en veilig!) op de kleding gedragen worden.

Prijs: 12,95€ per stuk
Bestellen?

De Phlox:


Twee kleine phlox bloempjes op een vilten steeltje. Er zit een speldje aan om de corsage te bevestigen. (sorry, aan deze corsage kan ik geen magneet bevestigen.)

Prijs: 9,95€ per stuk
Bestellen?

De Krokus:

De krokus corsages. Het lente gevoel voor de vroege bruiloft. In het blaadje zit een “magneet” zodat je die aan je kleding kunt laten “vast klemmen”.
Praktisch en zonder gaatjes.

Prijs: 9,95€ per stuk
Bestellen?

De Gladiool:

Een gladiool bloem met gestikt blad. Deze corsages zijn met veel zorg en oog voor detail gemaakt. Iedere corsage heeft een magneet om haar vast te zetten op je kleding. Een geweldige corsage om te combineren met het watervalboeket met gladiolen.

Richtprijs: 14,95€
Bestellen?

Meer inspiratie nodig?

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ