0,00

Communie, Gala of themafeest

Bruidsspeld

De communie van je zoon of dochter is een prachtig feest wat een mooi aandenken nodig heeft.
Jouw eerste Gala verdient een hip polscorsage.
En naar dat geweldige ibiza-thema-feest  zet je natuurlijk een fleurige haarkrans op je hoofd!

Communiefeest:

Be-flowerd heeft inmiddels voor verschillende communiefeesten prachtige bloemen, polscorsages, geluksengeltjes en lieve uiltjes mogen maken. Vilt is zo’n prachtig te verwerken materiaal dat er heel veel mogelijk is. Sleutelhangers, bedrukt lint en andere toegevoegde materialen maken de persoonlijke cadeautjes helemaal af.

Bestellen of prijsinformatie?

Gala:

Jouw eerste gala? Lees dan vooral verder…..
Of ben je al vaker naar een gala-feest geweest? Dan weet jij als geen ander, hoe leuk het is om een mooie polscorsage te dragen. Ik maak voor jou, polscorsages met vilten of leren bloemen of juist met zijden bloemen. De bloemen kunnen op een elastieken polsband, wollen kralen, vilten armband of juist een leren armband vast gezet worden.

Dus ook voor jou, is er een corsage die je mooi vind! Meer inspiratie opdoen? Dat kan via de pagina met polscorsages.

Bestellen of prijsinformatie?

Themafeest:

Een themafeest is een super leuke manier om eens even helemaal uit te pakken. Je gekste jurk of pak. Je haar opgestoken als een filmster of gewoon super chique met alles erop en eraan. Voor themafeesten maak ik haarkransen, haarspelden en (pols-)corsages in de stijl van jouw feest. Reken maar dat jij origineel voor de dag kunt komen!

Bestellen of prijsinformatie?

Haarspelden voor iedere gelegenheid:

Zonder polscorsage heb je je armen lekker vrij en hoef je niet voorzichtig iets uit je zakken te halen…Maar zonder bloemen kun je natuurlijk niet naar dat ene feest gaan. Dus ook voor in je haar maak ik vilten bloemen of bloemen van leer. Deze bloemen maak ik vast op een haarkam, haarspeld of diadeem. Net wat jij handig en prettig vind.

Richtprijs: vanaf 8,95€
Bestellen?

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ