0,00

Bruidsmeisjes boeket

bruidsmeisjesboeket

Ben jij op zoek naar een bruidsmeisjes boeket voor jouw dochter of bruidsmeisje? Ik maak de bruidsboeketten ook in kleiner formaat zodat ook de kleine meiden een geweldig boeket kunnen dragen!

Deze bruid wilde dolgraag een heel mooi bruidsboeketje met vilten roosjes voor haar dochter. Het liefst met kant aan de onderkant.

Op de Sounds of Love Trouwbeurs in Veldhoven heb ik haar ontmoet en ze was meteen verliefd op de ringbloemen die ik verkoop. Samen de kleuren en de soort bloem uitgezocht en dit is het resultaat:

Maar ja alleen een ringbloem was ook zo wat…. Een mooi klein bruidsboeketje voor haar dochter zou het helemaal afmaken, met een gaaf bloempje voor in het haar erbij. Het boeketje is gemaakt met kleine roosjes met kant eronder.

Kijk haar eens glunderen. In de roosjes zijn blauwe kraaltjes verwerkt, zodat het kleurenthema “wit/ blauw” mooi doorgevoerd is.

Is dit ook iets voor jouw bruidsmeisje?

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ