0,00

Bruidsmeisje

bruidsmeisje

Heel veel moois voor het bruidsmeisje:

Voor jou het allermooiste bruidsboeket. Voor jullie bruidsmeisje mag het natuurlijk ook aan niets ontbreken! Daarom maak ik speciaal voor deze lieve kleine en belangrijke dametjes de mooiste bloempjes.

Be-flowerd maakt voor jullie bruidsmeisje(s) bloemen, die passen bij de bloemen in het bruidsboeket dat jullie hebben uitgekozen. Deze prachtige vilten bloemen zijn onbreekbaar, verwelken niet en kunnen tegen een stootje. Zo kunnen jullie genieten van jullie trouwdag, zonder bezorgd te zijn om de bloemen van de meiden.

Kijk maar eens naar de volgende modelletjes:

Biedermeierboeketje:

Wat een schatjes: bruidsboeketjes maar dan in mini formaat. Ik maak de bruidsboeketjes in een maat kleiner dan de boeketten voor mama! Je kunt kiezen uit alle bloemen van de website. Een boeketjes roosjes, een boeketje met helleborus bloempjes, een boeketje met veel verschillende bloempjes en nog veel meer.

Richtprijs: vanaf 34,95€ (afhankelijk van gekozen bloemsoort en grootte boeketje)
Bestellen?

Polscorsage:

Heel veel hortensia bloempjes op een vilten polsband.
Met drukkertjes kan het vast gemaakt worden om de pols van de bruidsmeisjes.

Richtprijs:19,95€
Bestellen?

Ringbloemen:

Wil je jullie bruidsmeisje de ringen laten brengen? Dan kun je ook kiezen om een ringbloem te laten maken. Dit is een bloem op een steeltje met een satijnen lintje in het midden om de ring(en) op vast te maken. Je kunt kiezen uit verschillende bloemen en uit vele viltkleuren. Laat jouw favoriete ringbloem maken en ik weet zeker dat jullie bruidsmeisje heel blij gaat zijn!

Richtprijs: vanaf 29,95€
Bestellen?

Mini polscorsage:

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ