0,00

Bolvormig Bruidsboeket

trouwen in de winter

Bolvormig Bruidsboeket van vilt:

Omdat je toch al iets anders wilt dan andere bruiden

Omdat een gewoon Boeketje bloemen dan zo “gewoon” is.

Omdat jij een bruid bent die durft!

Omdat je wel romantiek wilt….

Omdat je toch echt op zoek bent naar vilten bloemen.

Leuk voor jou, maar natuurlijk ook geweldig voor je bruidsmeisjes. De alternatieve boeketten zijn gemakkelijk vast te houden en door de bloemen van vilt kun je beide boeketten rustig weg leggen. Gewone bloemen raken snel hun mooie uitstraling kwijt als ze “onderop” liggen.

De bloemen die je op deze website al eerder hebt bekeken, kunnen tot bolvormig bruidsboeket van vilt gemaakt worden, al leent de ene bloem zich beter voor zo’n boeket als de andere bloem.

Pomander:

Een pomander is een hangend boeket, een bol van piepschuim waarop heel veel dezelfde bloemen zijn bevestigd. Het boeket hou je vast aan een satijnen lint, dat je ook losjes om je arm kunt laten hangen, zodat je je armen vrij hebt tijdens je trouwdag.

Meerdere bloemsoorten zijn geschikt voor dit bruidsboeket. Je kunt het helemaal aan jouw wensen aanpassen: verschillende kleuren viltballetjes, kralen, viltkleuren en bloemsoorten. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Richtprijs: vanaf 75€
Bestellen?

Bloemen “in het rond”:

Dit is een boeketje, waarbij de bloemen op een  vilten ring vast gemaakt zijn. Jouw lievelingsbloemen kunnen er op en ik kan het natuurlijk ook aanpassen aan de kleuren die jij mooi vindt!
Je houdt dit bruidsboeketje als een soort “handtasje” vast. Een ketting op deze manier behoort ook tot de mogelijkheden.

Richtprijs: vanaf 65€
Bestellen?

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ