0,00

Bloemen in het haar

bloemen voor de bruid

Recensie van Marieke en Tom:

Tijdens onze droomdag met onze twee lieve dochters wilden we graag dat zij een blijvende herinnering aan deze dag zouden hebben. Toen ik Daphne op een beurs zag staan met haar boeketjes wist ik het meteen: dat wil ik ook. We hebben toen voor onze meiden twee bruidsboeketjes laten maken. Daphne begreep mijn ideeën heel goed en hield me helemaal op de hoogte van het proces waardoor aanpassingen nog gewoon meegenomen konden worden. Dat was erg fijn. Om met z’n viertjes een geheel te zijn, heb ik voor mijn man een corsage van vilt laten maken en voor mij bloemen in mijn haar. Overal kwam de bloesem, die voor mij een symbolische waarde heeft, in terug. En nu kijken we er nog steeds met veel plezier naar omdat ze staan te pronken op de kast!

Dank je wel voor de leuke foto’s van jullie trouwdag! De foto’s waarop je Marieke en Tom ziet, zijn gemaakt door “Underneath the apple tree”

 

De twee dochters van Marieke en Tom, hadden allebei een lief bruidsboeketje met dezelfde bloesem bloempjes als hun papa en mama. Zo vormden ze een mooi geheel. Meer foto’s kun je ter zijner tijd lezen in het blogbericht van 15 november 2016.

Op de volgende pagina’s van mijn website kun je lezen wat er zoal mogelijk is  voor bruidsmeisjes ,  corsages of voor de bloemen in het haar. Alle bloemversieringen zijn speciaal op maat gemaakt. Zeker weten dat er voor jou/ jullie ook een blijvend bijzondere bruidsbloem te maken is!

Liefs Daphne

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ