0,00

Biedermeierboeket van vilt

biedermeierboeket van vilt

Biedermeierboeket van vilt:

Jouw bruidsbloemen, jouw biedermeierboeket, met de hand gemaakt door Daphne Engelke van Be-flowerd.

Een biedermeierboeket van vilt is een strak vorm gegeven boeket bloemen. Zo’n boeket kan bestaan uit dezelfde bloemen die in halve bolvorm bij elkaar gebonden worden, maar het boeket kan ook uit verschillende bloemen bestaan. Het is zelfs mogelijk om “ringen” van bloemen te maken. Dan zijn er bijvoorbeeld 3 soorten bloemen gebruikt die in “ringen” het boeket opbouwen.

Een biedermeierboeket is een traditioneel bruidsboeket. Het is handzaam, mooi en goed vast te houden tijdens jullie bruiloft en gemakkelijk even weg te leggen. Be-flowerd heeft veel ervaring in het maken van biedermeierboeketten van vilten bloemen, omdat deze boeketvorm het meest gevraagd wordt.

Een boeket van een foto:

Dit boeket is samengesteld van bloemen die de bruid gevonden had op een foto op pinterest! Natuurlijk maak ik dan eerst proefbloemen om er zeker van te zijn of dit het boeket van je dromen kan worden. Het boeket is afgewerkt met kleine pareltjes aan het handvat. Iets voor jou?

Richtprijs:  vanaf 195€
Bestellen?

Het natuurlijke boeket:

Dit biedermeierboeket van vilt bestaat uit anemonen, een artisjok, het blad van een Monstera en eucalyptus, een succulent en wat kleine phloxen. Dit boeket is op verzoek uit natuurlijke groentinten en mooi witten samen gesteld. Het boeket is mooi in je hand en door het grote blad goed neer te leggen en daardoor zeer decoratief.

Richtprijs:  vanaf 175€
Bestellen?

De Pioen roos:

Dit biedermeierboeket van vilt bestaat uit 3 elegante volle bloemen, die uit meerdere lagen zijn samengesteld. Dit boeket met drie pioenen, geeft een elegant en rustig beeld bij jouw trouwjurk. Het boeket leidt niemand af van hoe prachtig jij eruit ziet!

De pioen is ook in andere kleuren te maken. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen, door de grote van de bloem (zo’n 14 cm doorsnede), de pioen als solitair te gebruiken.

Richtprijs:  139€
Bestellen?

Biedermeierboeket met off-white roosjes:

Dit boeketje is gemaakt in een Holland thema, maar dan subtiel verwerkt. Door de kralen in rood, wit en blauw te kiezen, maar de basis wit te laten is het een modern, sierlijk boeket geworden.

Richtprijs:  179€
Bestellen?

Extra informatie over het biedermeierboeket van vilt:
Wil je meer of minder bloemen in je boeket, wil je kant erom heen of heb je speciale wensen dan wordt de richtprijs aangepast.
Je weet altijd van te voren waar je aan toe bent!

Meer inspiratie nodig?


Bewaren

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ