0,00

Alternatief bruidsboeket

alternatief bruidsboeket

Kun je in twee weken een bruidsboeket, twee ringbloemen en een corsage voor onze trouwdag maken, vroeg Saskia in een mailtje?

Ook dat kan! Een spoedklus is mogelijk omdat heel veel bruiden al ver van te voren weten wat ze willen, waardoor ik alles kan voorbereiden. Deze bruidsbloemen kunnen dan even blijven “liggen”, als er een snelle bestelling tussendoor gevraagd wordt. Uiteraard breng ik mijn klanten daar even van op de hoogte want zij missen dan een paar dagen/ weken foto’s van hun voortgang.

De foto’s zijn genomen door Geert de Jong van CheesWorks fotografie.

De ringbloemen:

alternatief bruidsboeket

 

De lieve reactie van het bruidspaar in mijn mailbox was ook weer hartverwarmend:

Daphne Engelke heeft een prachtig trouwboeket gemaakt voor mijn vrouw. Vlak voor de bruiloft kwamen we op haar site terecht. Het sprak ons aan dat het boeket van duurzame materialen is gemaakt en daardoor een blijvende herinnering is. En in het echt zijn de vilten bloemen zelfs nog mooier dan op de foto. Daphne is direct voor ons direct aan de slag gegaan en heeft continu overlegd over de kleuren en de vormgeving. De bloemen en het bruidsboeket waren ruim op tijd klaar. Het was prettig dat we op Daphne  konden rekenen en het bruidsboeket is een mooi aandenken aan onze trouwdag. De vilten materialen zijn van zeer goede kwaliteit en het boeket prijkt nog steeds aan de muur van onze woonkamer. Ook heeft Daphne voor onze kinderen 2 ringbloemen gemaakt. Ook deze creaties zijn bijzonder mooi.

Marc en Saskia de Lange

Wil jij dit ook?neem gerust contact met mij op via deze link.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Social Media

vilten bloemen

Originele Bruidsbloemen. Houdbare Bruidsbloemen. Be-flowerd is gespecialiseerd in het maken van Blijvend Bijzondere Bruidsbloemen van 100% wolvilt.
Kies voor een boeket, corsage of ringbloem, er is van alles mogelijk.
Zoek jij een blijvende herinnering voor jullie mooiste dag?
Met heel veel liefde en plezier ga ik voor jullie aan de slag.
Liefs Daphne

Ontvang de gratis Download: Bloem en Betekenis

FAQ & Algemene Voorwaarden

FAQ