Een pioenboeket met bloemen in het okergeel, een bruidsboeket met prachtige pioenen dat zou het gaan worden voor Gaby en Jan. Wat een enthousiasme. Bij iedere mail kreeg ik een glimlach om mijn mond. Dank je wel Gaby en Jan voor jullie lieve woorden:

Wat een ontzettend gaaf boeket van Daphne hebben we mogen ontvangen voor onze grote dag! In het echt nog mooier dan op de foto’s die Daphne regelmatig stuurde en dit is gewoon mijn bruidsboeket! Ik ben er zo ontzettend blij mee, het is echt perfect!

Onwijs bedankt voor alle liefde en energie die je erin gestopt hebt Daphne en van dit boeket en de corsage gaan we nog heel lang plezier hebben. Heel erg bedankt voor alles! Mede dankzij jou wordt onze trouwdag de mooiste dag van ons leven:)

En weet je wat ik het leukste vond?

Gaby vertelde dat ze het boeket zo geweldig vond, dat ze het in de woonkamer hebben gezet en er al heerlijk van konden genieten. Zodra er dan vrienden of familie op bezoek kwamen legde ze het bruidsboeket even weg. Dat vond ik wel heel speciaal.

Ben je benieuwd naar hun trouwfoto’s? Die kun je hier vinden: Trouwfoto’s

Wil jij ook graag jouw bruidsboeket en/ of corsage laten maken door mij? Neem dan gerust contact met me op en we bekijken met elkaar de mogelijkheden!

Liefs Daphne

Pin It